Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-12, 10:11   #4676
australia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Super!

Widze, że Marysia bezproblemowa skoro masz tyle czasu na wizaż hihi Ja jak tylko podejde do kompa to odrazu Kinia podchodzi do mnie i jęczy mi, abym zeszła z tego kompa

Ale zazdro !!

My czekamy na piaskownice także sama jestem ciekawa co Kinia będzie w niej robić
Już tak nie cfaniakuj, bo Ciebie też często online widzę A ja korzystam z aplikacji w telefonie Z laptopa korzystam tylko gdy Marysia śpi. Obawiam się, że inaczej mógłby skończyć tak jak w tej reklamie, gdzie dziecko odgina ekran do tyłu żeby sprawdzić co drugie robi

My mamy taki stoliczek do piasku na balkonie, tylko nogi wyjęłam, bo jakiś taki mało stabilny mi się wydaje dla niechodzącego dziecka

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Kaśka mąż synorob? O nie, żeby tylko mi się taki nie trafił: o

Sliweczko ja używam pasty, z fluorem bo tak polecają dentyści, ale w sumie sama już nie wiem czy dobrze. Bo dentyści mówią tak a wielu rodziców chórem ze fluor to zło, ze toksyczny itp i nawet na fluoryzacje w szkołach się nie zgadzają. Więc nie wiem jak to jest w końcu, ale kupiłam na początku z fluorem więc wykorzystam a później się będę zastanawiać
A tak a propos to było już któreś czerwcowiatko U dentysty? Bo my się wybieramy od stycznia: P

Franek na dzień dziecka dostał piaskownice i stoi przed domem nieskrecona

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Dziewczyny może wiecie czy można gdzieś sprawdzić (w jakimś urzędzie moze? Zus? ) kiedy się pracowało gdzie? Bo mam z czasów szkolnych i prac wakacyjnych pięć umów zlecenie czystych niewypelnionych tylko podpisanych xD a będą mi potrzebne do UP bo jutro się wybieram: P

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

A w ogóle to do jakiego UP muszę jechac? Tam gdzie jestem zameldowana czy tam gdzie mieszkam?

Jeszcze nie byłyśmy u dentysty, sama się zastanawiam kiedy iść

Myślę, że jechać do UP tam gdzie mieszkasz, bo tak to będą Ci szukali roboty tam gdzie jesteś zameldowana Ja dopiero w środę jadę do ZUSu po ten kwitek
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora