Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odradzam Robienie Pazurków U Uli Na Sienkiewicza 52 We Wrocławiu!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-06, 11:04   #1
Monia-22
Raczkowanie

Thumbs down

Odradzam Robienie Pazurków U Uli Na Sienkiewicza 52 We Wrocławiu!!!!

Hej dziewczyny,

robiłam sobie w salonie paznokcie-uzupełnienie żelowe-i myślę ze dziewczyna która się ponoć w tym specjalizuje albo się nie zna tak dobrze albo oszczędza na produktach...
Spiłowała mi żel, wypiłowała mi paznokcie-powiedzmy że dobrze-choć na jednym paznokciu mam zaczerwienienie-(za mocno spiłowała)-odtłuściła płytkę-nałożyła mi mleczny lakier-potem nałożyła mi żel-utwardzanie w lampie-odtłuściła i nałożyła jakiś badziewny utwardzacz w kolorze niby różu-który jest okropny ;(((
mam wzorek który nawet nie jest zalany żelem-bardzo dziwne-paznokcie nie są wcale takie twarde-i ten badziewny utwardzacz jest koloru blado fioletowy-na dworze wygląda to masakrycznie....
jak jej mówiłam czy nie powinna nakładać więcej warstw cienko żelu to powiedziała ze to nakłada się tak trójfazowy...z tego co wiem nakłada sie 3 warstwy-tzn. pierwszą lekko-drugą grubszą którą się spiłowuje a potem nabłyszczacz...a ona mi dała jedną-co sądzicie?????? I w ogóle dlaczego mam takie pazury jakby sine???Skąd to się bierze??????????????????? ???????

Edytowane przez Agoosia
Czas edycji: 2008-05-10 o 15:23
Monia-22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując