Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-06, 14:03   #2103
niqska
Wtajemniczenie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Angol? Dla mnie - masakra jak zobaczyłam ten list, to mi się słabo zrobiło. A dlaczego? wczoraj moja facetka na korkach chciała ze mna napisac niemal identyczny, a ja powiedziałam, że nie chcę, bo na BANK nie będzie

Reading był prosty moim zdaniem, nagrania niezbyt wyraźne, list to porażka... jesli formalny, to liczyłam na motywacyjny. Oby zdać

Wiecie co? mój tata wczoraj słuchał w radiu, że maturę z polaka pisał wczoraj jakiś dziennikarz i ktoś tam tez niby mądry. Tak na próbę. Dziennikarz NIE ZDAŁ, ten ktoś na minimum wiec czego oni od nas wymagają?

Dzisiaj to płakać mi się chce.. nade mną ciąży ostatnio jakieś fatum. Prawka nie zdałam, polski trudny, na angolu formal. Wszystko na odwrót.... i to wszystko w ciągu tygodnia. aż sie boję co będzie na biologii

Ja ustne to mam 26 i 27 maja dopiero i się bardzo z tego cieszę

Jutro może z tatuśkiem skoczę do Wawki zapisać się na uczelnię. Wiecie, ze juz sa listy tworzone?
mam podobne odczucia do osoby własnej.
bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
ja mam ustną 26 maja z polskiego... a dzisiaj sobie dokończyłam prezentację - myślę, że jest ok muszę zrobić tylko jeszcze plakat z cytatami i gicior będzie

marta, ja bym nie czekała z tym testem... bo to nie wiadomo od czego tak masz...
ja też xD

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
karolcia masakra bedzie jak bedzie w czwartek formal

a któraś pisze jutro ze mną wos??

klaudens co to ta miesięcznica ??
jaaaa

Cytat:
Napisane przez paulina4018 Pokaż wiadomość
ja rowniez zdaje wos
podstawa czy rozszerzony ?
bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
masakra.. nie ce formala

ja piszę wosa.. i boję się przeokropnie... a mogłam wziąć gegrę...
ja geografi nie umiem nic ;o wole wos xD

Cytat:
a ja jeszcze co do polskiego...
wszystkim liczą słowa na wypracowaniu czy tylko tym którzy napisali mniej niż 2 str ??
nie przyjmuje sie ze jak ktos ma drobne pismo to 2 strony starcza a jak ktos stawia krowy a nie litery licza jedna strone i mnoza przez ilosc stron zapisanych czy jakos tak :P zeby było na oko jesli im cos nie pasi to licza juz wszystkie.... ale mysle ze nie beda sie tak tego czepiac. Będą na naszą korzyść to oceniac.

Cytat:
no ja napisałam na 2,5 i nie zdążyłam policzyć...
moja polonistka powiedziała, że ona jak sprawdza to liczy tylko jak jest mniej niż 2 str.
no i w wyjątkowych sytuacjach jak ktoś stawia takie wielkie litery, że mu się mieszczą 3 wyrazy w linijce :P

A gdzie Wasze prace trafiają ?
Bo od nas do Łodzi sobie lecą... (czy jadą )
ja okreg łódzki tyż jestem, xD

łooo obejrzałam se dla relaksu Simpsonów

są już klucze odp ???
niqska jest offline Zgłoś do moderatora