Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Męska dumna?
Wątek: Męska dumna?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-06, 14:20   #1
Onexy
Zadomowienie

Męska dumna?

witam kochane
Już raz zakładałam jeden wątek na temat pewnych dziwnych zachowań mojego kolegi. Ale teraz sytuacja zrobiła się jak dla mnie nie do pojęcia.Owy pan X ma teraz tzw"ciche dni",tzn nie odzywa się już ok 2 tyg.On zawsze robi sobie takie przerwy,zupełnie bez powodu,czasami mam nawet wrażenie,że "zbiera tematy",bo potem nie mogę się od niego oderwac przez tydzien lub dwa. Ostatni raz miałam z nim kontakt przed egzaminami,życzył mi powodzenia itd,więc dzien przed rozpoczeciem matur również mu napisałam smsa,ze powodzenia itd ..-nie odpisał.Pomyślałam ok,może nie ma nic na koncie czy coś.Ale potem bliska mi koleżanka powiedziała,ze tez do niego napisała i a on się odezwał-co było dla mnie troche przykre,bo mam z nim bliższy i kontakt itd...No i kolejna akcja,byłam na imprezie,na gg miałam opis gdzie jestem itd,a on na drugi dzień zagadał do mojej znajomej,z którą nie utrzymuje kontaktów i wysyła jej linki ze zdjęciami z zabawy,na których jestem ja. Koleżanka na zajęciach powiedziała mi to,ze zdziwieniem,ze odezwał sie do niej tylko po to,żeby poinformowac,że jestem na jakiś fotkach? I nie wiem o co chodzi? Mam wrażenie,że to jakaś gra, próba wytrzymałości,kto piwerwszy przerwie cisze.A może jego męska duma,ze nie zrobi pierwszego kroku? Co sądzicie.
Onexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując