Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - .:: Zelixa::.
Wątek: .:: Zelixa::.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-07, 09:28   #260
martines1981
BAN stały

Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez malanka Pokaż wiadomość
witam!! jestem nowa na forum!! od dwuch miesiecy biore Zelixe i jestem baaardzo zadowolona bo z 40kg nadwagi zostało mi tylko 20!! Meryneczka!! jeżeli moge ci coś poradzić to zacznij jeść DO 17 a nie jak napisałaś OD 17!! najważniejsze jest sniadanie bez niego pojawiają sie zawroty głowy i ogólne osłabienie! ja np. nie jem wogóle chleba , ziemniaków i słodyczy a cała reszta po troszku !!!i nie prawdą jest (prznajmniej w moim przypadku) że na takiej diecie bez leku też bym schudła bo ja naprawde mało jadłam a ruchumam bardzo dużo!!! poprostu taki organizm!! suchość w ustach mija po jakimś miesiącu ale nadal ważne jest picie dużej ilości wody niegazowanej a także przyjmowanie kompleksów witamin(np. "centrum") bo przez utrate wagi bardzo dużo ich tracimy!! co do skutków ubocznych opisywanych w ulotkach to..... ostatnio po przeczytaniu takiej ulotki bałam sie dziecku podać syropu na kaszel!!! poprostu są wyolbrzymione !!! wiadomo ten sam lek na każdego działa inaczej!!! no i CIERPLIWOŚCI w czekaniu na efekty życze

Brawo, gratuluje tych 20kg i zycze powodzenia. Też uważam że niektórzy przesadzają z tymi skutkami ubocznymi Zeli, jeśli ma nam to poprawic samopoczucie i podnieść naszą samoocene to dlaczego nie. Jeśli chodzi o mnie to jestem po 20 tabletce,czuję się dobrze, mam tylko problemy ze snem a suchość w ustach i zaparcia jakby minęły, nie wchodziłam jeszcze na wagę ale chyba muszę to zrobić żeby się jeszcze bardziej zmotywować.

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i trzymam za Was kciuki.
MOC JEST Z NAMI
martines1981 jest offline Zgłoś do moderatora