Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne porządki, zapraszam do mnie ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-08, 01:08   #1
nisiaq
Zadomowienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq

Wiosenne porządki, ciuszki, kosmetyki i inne ;) zapraszam

NIEAKTUALNY

Witam na moim wątku

Z okazji wiosennych porządków w szafie mam trochę rzeczy na zbyciu

KOSMETYKI post nr 9,10

ZDJĘCIA WYSZŁY DOŚĆ BLADO, W RZECZYWISTOŚCI KOLORY UBRANEK SĄ MOCNIEJSZE

Oferowane przeze mnie ubrania są w większości w większych rozmiarach (ale nie wszystkie, będzie też napewno dokładka mniejszych choćby od mojej siostry ). Niektóre oddam za coś ekstra, niektóre za coś drobnego

Rzeczy są dość zróżnicowane rozmiarowo, dlatego poza rozmiarem z METKI podaję wymiar (ubrania mierzone na płasko, rozłożone)

Jeśli chodzi o moje warunki:

* Przed wysyłką ubrania są prane i tego też wymagam od drugiej strony (w kwestii wyprasowania możemy się dogadać )

* Nie wysyłam pierwsza osobom które mają mniej przekupek albo niewiele, albo jakieś negatywy

* Bardzo proszę o nie pisanie- w miarę możliwości- wiadomości o treści "coś u mnie?" Chciałabym konkretniej wiedzieć co Ci wpadło w oko, co ułatwi mi szukanie u Ciebie i oszczędzi nam trochę czasu. No chyba że serio podoba Ci się połowa wątku

* Specjalnie wprowadziłam ułatwienie w postaci numerków, więc po prostu zamiast kopiować opisu lub wklejać linku do zdjęcia pisz numerek który Cię zainteresował

* Noszę duży rozmiar. Najbardziej sprawdzona numeracja to angielska- noszę 14, lub 16 lub 18. Inne numerówki bywają różne, więc jak coś będę sprawdzać wymiary. Ale mój rozmiar to nie 40 czy 42 (chyba że akurat wymiarowo się sprawdza). Zdarzyło mi się już, że mówiąc duży rozmiar proponowano mi 42 (i to dość małe). Niespodzianka, są ludzie więksi niż 42

* Mile widziane większe wymianki. Ale małe też nie są takie złe

* Odpisuję w Twoim wątku i Ciebie proszę o odpisywanie w moim

WISHLISTA:
Najmilej widziane wszelkie ubrania w moim rozmiarze.

Co mnie interesuje najbardziej:

- tuniki (najchętniej odcinane pod biustem i luźne na dole szerokie u dołu ze ściągaczem lub gumką)
- spódnice do kolan
- szmizjerka
- butki typu peep toe
- balerinki
- duże torby
- cienki szaliczek w paski oraz w ogóle apaszki
- dżinsy proste (nie rury!)
- długie paski
- rzeczy ze smokiem (tutaj dowolny rozmiar, ale najlepiej akurat mały)
- rzeczy z wisienkami
- wszelkie opaski
- duże kolczyki
- kosmetyki:
-
Ava, Zielona herbata z koenzymem Q10 + R, Intensywnie nawilżający krem z ekstraktem z zielonej herbaty 24-godzinne nawilżenie
- Uroda, Melisa, Tonik bezalkoholowy z zieloną herbatą, wyciągiem z melisy, alantoiną i prowitaminą B5 (łagodny + nawilżający)

- Ziaja, Oliwkowa, Żel oczyszczający
- szminka/ błyszczyk intesywny róż, no nie wiem, taki ala fuksja
- amor amor sunshine oddam wiele
- tusz lancome fatale - oddam wiele

inne też mile widziane, pozatym nie szukam niczego konkretnego ale jak mi coś wpadnie w oko to spoko
- i wszystko co mi się spodoba

Będę ewentualnie dopisywać jak mi sie coś umyśli, pozdrawiam

Edytowane przez nisiaq
Czas edycji: 2010-04-23 o 01:00
nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując