2005-09-25, 09:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: blagam!!!!pomozcie!Chyba poronilam!
Cytat:
Napisane przez malenkaa20
Dzis jest niedziela a wiec do lekarza moge isc dopiero jutro,do szpitala moglabym jechac ale tam mi nic nie pomoga i kaze mi tylko lezec co moge tez robic w domu...a mianowicie moj problem jest nastepujacy:jestem w 7 tyg ciazy a wiec poczatek!czyli od prawie 2 miesiecy nie mam okresu i nagle dzis w nocy zauwazylam u siebie krew jak taka przy okresie!To nawet nie jest krwawienie tylko plamienie!Pomozcie!Co to moze byc?Poronienie?Niech tylko nie bedzie to poronienie!Moja bratowa tez zaczela krwawic w ciazy i poronila!Tak strasznie sie boe...Jesli wiecie cos na tem temat prosze doradzcie,pomozcie!Bylaby m wdzieczna  
|
Nic sie nie martw,ja mialam to samo,w 7 tygodniu w nocy miałam całe łóżko krwi,tak jakby okres,też myślałam,że poroniłam. Ale jeżeli nie masz skurczy,brzuch na dole cię nie boli,to nie jest poronienie. Dzisiaj cały dzień leż,wstawaj tylko do toalety , a jutro idż do lekarza.Na pewno zrobi ci usg,czy dziecko żyje i w ogóle. Ale jeżeli krwawienie nie ustępuje,to radzę Ci dzisiaj jechać na pogotowie,bo to może zagrażać również tobie. Bądż dobrej myśli,trzymam kciuki.
|
|
|