Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-23, 18:58   #777
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie komplementy, bardzo mi miło

Na razie nie rodze, szyjka zamknięta na mur beton, podczas jej badania mialam ochotę odgryzc lekarzowi reke, dlaczego to teraz tak boli???

Młody trochę zwolnił, 3.3kg, także na razie nie tniemy, kolejna wizyta 5.07, gdyby coś się działo to mam pisać do niego.

Także wygląda na to, ze jeszcze trochę
no ale wiesz ,że może być pół kilo do przodu hehe upomnij się w szpitalu o usg przed porodem i porządne pomiary bo często mają gdzieś i zaczynasz rodzić a później jak się wymęczysz to cc... gratuluje!!
Vadi mnie bardzo bolało w 36/7 tc badanie szyjki a teraz już było ok nic przyjemnego ale naprawdę mega różnica wydaje mi się ,że już 39/40 tc to Bożena może trochę luźniejsza się robi czy coś!

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Minini aż mnie ciarki przeszły nie wiem co można użyć ja zawsze chodziłam tylko

Devilek ja biogaie i wit D3 ale to dopiero w domu. Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie

A ja mam takie pytanie z czapy bo koleżanka mi napisała żeby kropelki podawać łyżeczka plastikowa/sylikonowa, nie może być zwykła metalowa?
kurde nie wiem co z tą łyżeczką

Minini współczuje panthenol najlepszy !!

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Brat mi piłkę przywiózł ale wielka ale jak się super siedzi na niej meegaaa zaraz zaczynam bujanko, wiecie ile na takiej piłce skakać żeby nie przesadzić też?
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora