Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co w sobie zmienić ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-08, 19:07   #5
ineczka7
Zadomowienie

Dot.: Co w sobie zmienić ??

Dobra, kilka szczerych rad:
1. Poodkładaj z kieszonkowego/urodzin i z innych okazji i zainwestuj w okulary, które Ci będą pasować, moim zdaniem te po pierwsze mają naprawdę w okropnym kolorze tę górą oprawkę, po drugie mają nieciekawy kształt. Pokombinuj, Teraz popularne są wyraziste, ciemne albo kolorowe oprawki, nigdy nie byłam zwolenniczką podążania za modą, ale się napatrzyłam jak wiele potrafią zmienić dobrze dobrane okulary. Nadadzą twarzy wyrazistości i charakteru. Właśnie źle dobrane okulary Cię postarzają.
2. Nie masz wielkiego nosa, masz ładny i zadarty, nie wiem na co marudzisz.
3. Poprosiłabym na Twoim miejscu kosmetyczkę o zrobienie ostrego zgięcia brwi zamiast łuku <nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, spróbuję zaraz to zrobić w photoshopie i wkleję tu>. Ja w Łodzi za regulację brwi płacę 6zł, bez henny, ale Ty chyba henny też nie potrzebujesz.
4. Tak jak Ci dziewczyny napisały - wystopniować włosy i albo zapuszczać albo zostawić taką długość, mają ładny kolor, błyszczą się, podkreśl to, że są kręcone, bardzo Ci takie pasują. wystarczy czasem przejechac osobne pasma loków woskiem nałożonym na jeden palec. Poza tym odgarniasz włosy z czoła (popatrz jak Ci się u góry układają), spróbuj czasem im swobodnie opaść, nabierzesz takiego trochę łobuzerskiego wyglądu
5. Używaj korektora na wypryski.
6. Może jakiś delikatny błyszczyk na usta? Ja nienawidzę błyszczyków, ale masz ładne usta, a błyszczyk jest bezpieczną drogą podkreślenia ich na codzień.
7. Mam siostre w Twoim wieku i ona dostała ode mnie maskarę z tych silikonowych, które ładnie rozdzielają rzęsy, tak że po jednym nałożeniu nie widać że oczy są umalowane, a jednak są wyraziste. Nie wiem jakie masz podejście do malowania się
8. Spróbuj ubrać się w jeden wyraźny kolor jeśli chodzi o górę ubrania.
Ogólnie to ładna jesteś, nadaj fryzurze lekkości, zmień okulary i będzie cudownie
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora