Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - classic
Wątek: classic
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 19:22   #16
pasywno-agresywna
Zakorzenienie

GG do pasywno-agresywna
Dot.: classic

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
dziękuję

pasywno-agresywna też się czaiłam na MACa, ale Inglot jest dużo tańszy poza tym ze strony MACa wynika, że Fluidline występuje w niewielu kolorach, za to Inglot ma ich mnóstwo i już planuję wszystkie kolorowe kredki pozamieniać na te eyelinery
kosztuje 31zł, ma świetną konsystencję - jest mokry, ale nie rozlewający się, bardzo łatwo się nakłada (wystarczy raz przejechać pędzelkiem), maluje się nim baardzo precyzyjnie i nawet taki laik jak ja sobie radzi bo generalnie mam problemy z eyelinerami. Trzyma się długo nienaruszenie. Przetrwał całe męczące zakupy (przymierzanie, łażenie, a potem targanie zakpów spożywczych, po czym byłam cała mokra i zziajana), nawet specjalnie wchodząc pod prysznic nie zmyłam oczu. Nawet woda im nie straszna. Dla mnie rewelacja.
Miałam też żelowy eyeliner Stila (tzn nadal mam) i muszę powiedzieć, że do Inglota się nie umywa i dobrze, że kupiłam go w mniej więcej tej samej cenie na tru, bo bym się wściekła gdyby był droższy
Dziękuję Ci za szczegółową relację. Chyba będę musiała go kupić Obawiałam się, że będzie zbyt suchy. Musze odwiedzic sklep Inglota i obejrzeć kolory
pasywno-agresywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując