Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skutki uboczne diety - miałyscie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-08, 20:56   #281
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Skutki uboczne diety - miałyscie?

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
A ile się je bierze? Aż do skutku? To zalewzy od organizmu, ja mam wykupione dwa opakowania, na dwa cykle, po 21 dniach brania powinien wrócić okres a jak nie to muszę brac kolejne opakowanie aż do skutku ( ja nie miałam okresu trochę dłużej bo ponad rok i pewnie dlatego musze teraz brac leki).

tak odchudzam się. ok 12 marca skończyłam kopenhaską. Potem byłam z przerwami na 1000kcal z wyskokami oczywiście niecałe 3 tygodnie...
Teraz za waszą namową jem więcej. Tłuszczy też więcej i NNKT też się staram.
kopenhaska
chyba za długu jesz poniżej zapotrzebowania, takich restrykcyjnych diet nie powinno sie stosować zbyt długo, bo może dojść do wielu niedoborów i tym samym do zatrzymania miesiączkowania.
A dużo schudłaś??
Wiesz aby wrócił okres musisz mieć odpowiedni poziom tkanki tłuszczonej, gdyz tam produkowane sa hormony które odpowiadaja za okres, a jeśli pzrez długi czas unikałaś tłuszczy to teraz pare pestek i orzechów sparwy nie zalatwi