Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-08, 21:10   #2103
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja planuję się bronić we wrześniu dopiero. Już z doświadczenia wiem, że "dopieszczanie" dyplomu, robienie wizualizacji, których za bardzo nie umiem ( ), składanie plansz, kolorystyka, grafika zajmą mi miesiąc, a na razie jestem w
Też wolałabym myśleć już tylko o ślubie, ale właśnie z powodu dyplomu wychodzę za mąż dopiero w październiku
u to ja ambitnie w sierpniu ślub ;p a w czerwcu chcę się obronić
zaczęłam jakiś czas temu już materiały i metody ;p skończę w ten weekend ;> ech.. już mi się nie chce za to prezentację to już mam w dużej części zrobioną - kilka razy na seminarium przygotowywałam a jeszcze muszę jedno seminarium odbębnić w szkole i jedno w instytucie gdzie robiłam badania ;/ przeraża mnie ta wizja... bardziej chyba niż obrona ;p

Cytat:
Nieźle, taki pakiet Ile Cię będzie kosztować?
Ja nie daję rady z moimi paznokciami Rozdwajają się nadal, choć staram się, jak mogę. Cóż, chyba pozostaną mi żele u kosmetyczki.
Makijaż raczej wykonam sama, tym bardziej, że sesję zdjęciową mam innego dnia, więc będę musiała dwa razy się malować. Może pokuszę się o powtórne ułożenie u fryzjerki włosów na plener
Tak myślę, że ok 250-300 zł wyniesie wszystko z tego co oszacowałam z cennika
Na plener to się sama umaluję też... myślę, że będzie mniejszy stres i juz podołam ;D
monai jest offline Zgłoś do moderatora