Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-09, 07:21   #2257
niunieczek
Rozeznanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"

[quote=Bazylia 222;7487826]
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
A czy nie mozna tego zrobic ze znieczuleniem??
Nie mozna znieczulić, lekarz wpuszczając kontrast musi wiedzieć jak reagujesz. Gdyby np jajowód był niedrożny (wtedy boli ponoć strasznie) jak byś była znieczulona to bys nic nie czuła, a kontrast wpuszczany pod ciśnieniem mógłby rozerwać jajowód.

Cytat:
Napisane przez freshona Pokaż wiadomość
Dobrze, że już po
Też się cieszę, całe szczeście ze o tym bólu bardzo szybko się zapomina

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dziewczyny, chcę kupic testy owulacyjne na allegro-macie sprawdzonych sprzedawców?
Ja kupowałam u tego sprzedawcy, przesyłka ekspresowa a testy ok
http://allegro.pl/item359988317_test...ej_sklep_.html
Cytat:
Napisane przez gosiala Pokaż wiadomość
Ja niestety Ci Aga nie pomogę .

Ale ja tez mam pytanie - czy któraś z Was brała Castagnus? Bo nie wiem co teraz mam zrobić , skoro chcę znów próbować - odstawić go , czy brać dalej a dopiero jakby się udało odstawić? Od dwóch dni go nie biorę i choć wiem , że to raczej moja podświadomość działa ,bo to przeciez słabizna , jestem strasznie wkur.....lalalaA już byłam oazą spokoju...... POMOCY!!!
Ja biorę castagnus już trzeci cykl, nie zniwelował u mnie plamień przed @ ale nie bolą mnie juz piersi i też jestem jakby bardziej opanowana w te trudne dni

Kareninko ja nie podskakiwałam tylko uciekałam na fotelu do tyłu, pielągniarka musiała mnie przytrzymywać żebym nie zwiała

Natalia, moje szczęście 10 luty 2009
---------------------------------------------------
Kocham Cię
www.suwaczek.pl/cache/73f8097926.png
niunieczek jest offline Zgłoś do moderatora