Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-26, 00:01   #1049
Dinulka
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Jasne, to zrozumiałe, ale niestety są takie przypadki, że potencjalnie 5 osób jest jak najbardziej okej, a potem sobie ktoś dobiera już wedle schematu 'wezmę tę brzydszą/ ładniejszą/ tę młodszą/ starszą'. To już dla mnie przesada. Ale ogólnie rozumiem, że co do niektórych od razu wiadomo, że OUT, bo potem mogłyby być problemy.
trochę tak, ale u nas nigdy nie ma wyboru aż takiego, po prostu nie przedłuzamy, nie umawiamy też 20 osób dziennie. Jak ktoś nam się podoba, to dokańczamy resztę na dany dzień, skoro już są umówieni i tyle. Nie umawiamy na każdy dzień tygodnia. Zazwyczaj na dwa wieczory i decydujemy. A często sami się odsiewają, bo właśnie widać,że out albo tak jak dzisiaj, dwie były tylko, bo jedna nie dotarła. druga out po poznaniu, a trzecia sympatyczna, ale dopiero zaczyna pracę i na razie 2 miesiące by brała, a potem zależy jak się jej ułozy. Więc próbujemy wtorek jeszcze, bo znajomą ktoś podsyła, no i bo może ktoś na dłużej się trafi. 2miesiące nas za bardzo nie urządzają.
Cytat:
Napisane przez lolek9000 Pokaż wiadomość
Dinulka a facetów rozwazacie xD(
nie
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora