Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-09, 10:54   #729
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

papryczko ja do wczoraj mialam aniolka a diosz je cos odbilo i mam to samo co ty:/ w nocy sie zacezlo, jak sie obudzila o 1 na karmienie, nawet chcialm jej nie zmieniac pieluchy ale miala straszna kupe wiec zmioenilam i sie tym rozbudzila, jadla jakies 10 mn, zasnela na sekunde po czy znom slysze ze cmoka, no tom znow jej dalam, polylam i od nowa... itak bylo przez 1,5 godz, polozylam ja do gondoli i zaczelam bujac bo juz nie mialm sily jej nosic, chciala dalej jesc to w koncu zrobilam miszanke, padla od razu i o 3.20 w koncu usnela :/ a ja juz bylam gotowa nie spac taka bylam wsciekla, nastawilam pranie i sie zaczelam zastanawiac czy nie wlaczyc kompa i nie dokonczyc pisac prace, i moglam to zrobic bo mi dzis nie dala... od rana chce uwagi, dalam jej rano cyca, to zwymiotowala, dalaj jej znow i drugi raz zwymiotowala:/ to ja tropche oszukalam smokiem, zasnela na chwile na hustawce, troche popisalam prace i znow sie obudzila, zrobilam mieszanke ale ni cholery nie chciala z butelki, dalam cycka-pojadla i zasnela na rekach, jak ja odlozylam to spala 5 min, ja zdazylam powiesic pranie tyklko i juz wrzask, zielam teraz na rece, przebralam i spi an rekach, zarz ja sprobuje odlozyc, myusze nas spakowac bo na weekend jedziemy na nocki do tesciow bo mam zajecia... masakra, juz sobie nadywezyalm nadgarstek od noszenia jej iwozka, nosze opaske uciskowa:/ oj oj jestm dzis zla na nia troche..., wiem ze nie powinnam bo to tylko male dziecko. bola mnie plecy, rece, mam cycki do pasa, nawet zebow jeszcze nie umylam..aaaa mam dosc!!!!!!!!!
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora