Widze, że nie jestem jedyna. Zaliczyłam nauki, ale myslałam, że się na nich teges
1. KSiądz rzucił takie hasło,że myslałam,że zaraz znajde się na klęczniku z otwartą paszcza. Opowiadał taką oto angegdttke. Na nauki przyszła pani doktor ze specjalizacją, taka powazna pani dopieroślub miała brać. Pani z poradni tłumaczyła,że smak spermy jest kwasny, na co pani doktor, nie że słodki. Pani z poradni powiedziala jej,że kto bierze tebletki ten czuje smak spermy jako słodki. Oczywiście pani doktor nie dostała zlaiczenia nauk, bo taki wstyd.......... Chciąło mi sie rzygać, autentycznie. Tz rozwarł paszcze i wytrzeszczył oczy:/
2. Mezcyzna jest krolem płodności- o je super tez hasło. Mezczyzna musi zapanowac nad swoim popedem i nie może go zaspokajac inaczej jak z zona.
3. Mezcyzna ma szanowac kobiete w łozku, ma to zwiazek z jej cyklem . Bo mezcyzna jest krolem płodnosci i ma nad ta płodnością zapanować. Super może mnie bić , pic , nie dawac pieniedzy, ale ma szanowac moja d***. Super!
4.Kobiety co zazywają tablekti niech wiedza,że tabletki produkuja w firmach, gdzie produkowano broń na II wojne światową. To tez hit! Europa nas chce wytruć...
A potem były panie z poradni:
1. Bóg mnie zesłal, aby Wam tłumaczyc Wasze pożycie w sensie etycznym.
2. Kobieta może uprawiać seks w dni płodne. Nic nie stoi na przeszkodzie. Super- rozmnazaamy się jak kroliki:/
3. Moj maz mnie szanuje ze względu na kalendarzyk :/
4. Jedna dobra rzecz kobieta powiedziała- że dni przed owulacja sa niepwne, a po sa pewne i najlepiej przed okresem.
5. Widzialiscie kiedyś białko kurze? tak wyglada wydzielina Waszych Pan w dzien płodny:/
6. panienki termometr wkładają do odbytu, meztaki do pochwy. Coza za przyjemnosc wsadzić sobie termometr, błony dziewiczej to raczej nie przetnie
JEstem zdegustowana, nie było nic o miłości, wzajemnym uszanownaiu, problemach jakie moga się pojawić w małzenstwie, np choroba, brak pieniedzy, tylko motywem przewodnim była D***.
Przepraszam za wulgarnosc.