Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyraźmy nasze zdanie na temat nauk przedmałżeńskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-09, 16:50   #263
freshona
Zadomowienie

Dot.: Wyraźmy nasze zdanie na temat nauk przedmałżeńskich

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Widze, że nie jestem jedyna. Zaliczyłam nauki, ale myslałam, że się na nich teges

1. KSiądz rzucił takie hasło,że myslałam,że zaraz znajde się na klęczniku z otwartą paszcza. Opowiadał taką oto angegdttke. Na nauki przyszła pani doktor ze specjalizacją, taka powazna pani dopieroślub miała brać. Pani z poradni tłumaczyła,że smak spermy jest kwasny, na co pani doktor, nie że słodki. Pani z poradni powiedziala jej,że kto bierze tebletki ten czuje smak spermy jako słodki. Oczywiście pani doktor nie dostała zlaiczenia nauk, bo taki wstyd.......... Chciąło mi sie rzygać, autentycznie. Tz rozwarł paszcze i wytrzeszczył oczy:/

2. Mezcyzna jest krolem płodności- o je super tez hasło. Mezczyzna musi zapanowac nad swoim popedem i nie może go zaspokajac inaczej jak z zona.

3. Mezcyzna ma szanowac kobiete w łozku, ma to zwiazek z jej cyklem . Bo mezcyzna jest krolem płodnosci i ma nad ta płodnością zapanować. Super może mnie bić , pic , nie dawac pieniedzy, ale ma szanowac moja d***. Super!

4.Kobiety co zazywają tablekti niech wiedza,że tabletki produkuja w firmach, gdzie produkowano broń na II wojne światową. To tez hit! Europa nas chce wytruć...

A potem były panie z poradni:

1. Bóg mnie zesłal, aby Wam tłumaczyc Wasze pożycie w sensie etycznym.

2. Kobieta może uprawiać seks w dni płodne. Nic nie stoi na przeszkodzie. Super- rozmnazaamy się jak kroliki:/

3. Moj maz mnie szanuje ze względu na kalendarzyk :/

4. Jedna dobra rzecz kobieta powiedziała- że dni przed owulacja sa niepwne, a po sa pewne i najlepiej przed okresem.

5. Widzialiscie kiedyś białko kurze? tak wyglada wydzielina Waszych Pan w dzien płodny:/

6. panienki termometr wkładają do odbytu, meztaki do pochwy. Coza za przyjemnosc wsadzić sobie termometr, błony dziewiczej to raczej nie przetnie

JEstem zdegustowana, nie było nic o miłości, wzajemnym uszanownaiu, problemach jakie moga się pojawić w małzenstwie, np choroba, brak pieniedzy, tylko motywem przewodnim była D***.

Przepraszam za wulgarnosc.
Nawet mnie to nie dziwi, bo u mnie było podobnie - wszystkie środki anty są wczesnoporonne, telewizja pod wpływem masonów robi nam wodę z mózgu i takie tam...

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość

I dlatego obawiam się tych nauk
Wyjdę w trackie albo pęknę ze śmiechu jeśli u mnie też tak będzie
Nie obawiaj sie nauk - nie wszystkie tak wyglądają. Część z ksiedzem była OK, potem ze starszą panią (ponoć panią doktor!) już były pierdoły. nie mówiac o tym że kilka razy zdarzyło jej się nawet zapłakać, gdy za bardzo wczuła sie w temat.
Potem konsulatacje w poradni przykościelnej też były OK, bo poszliśmy do takiej młodej dziewczyny a nie nawiedzonej "pani doktor".
freshona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując