Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-27, 22:44   #2247
emmos
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Dziękuję Wam pięknie laski [emoji257]
Dobrze, że nie było mnie tutaj po południu, bo byście mi smaka na pierogi zrobiły, a teraz to ja już jestem najedzona, racuchy owsiane mi mąż serwował [emoji6]

Agg_s nie wiem czy sie śmiać czy plakać nad tą laska, biedne dziecko

Morelle ten kostium jest kapitalny [emoji7] a mama przekochana [emoji257]

Nulka z Ciebie to jakiś hardcore, Ty urodzisz i nie zauważysz chyba [emoji1]

Xzora torba prezentuje się świetnie [emoji846]

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A jakie podała Ci normy?
Ja mam zrobić krzywa od 6 do 12 tygodni po porodzie. I jeśli będę mierzyć po porodzie cukier glukometrem, to na czczo ma być do 100, a 2h po posiłku 140.

Ja dziś zjadłam mielonego, odsmazone kopytka i surówkę z papryki i miałam cukier 87! Byłam w szoku!
Byłoby cudownie jakby nam odpuściła cukrzyca po ciąży, ale wiem że różnie może być. Dolaczylam do grupy na fb o tej tematyce i widziałam że się zdarzało, że dziewczynom z dobrymi wynikami zostawała..

Normy napiszę Ci jutro, bo juz mi sie wstawać nie chce [emoji6] zalecenia masz widzę trochę inne, ale mam nadzieje, że obydwie pozbędziemy się tego dziadostwa [emoji1] ja nie czytam innych przypadków zeby sie nie stresować [emoji6]

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Dziewczyny blagam o Wasze kciuki bo maly zzolkl bardziej musze karmic co 2h a chce jutro wyjsc wlasnie skonczylam wycie pol godzinne podcprysznicem cycki mam biedne masakra moj bratvkupil mi medele elektryczna wielka niespodzianka masakra

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Przy dziecku i w szpitalu nie hestem wxstanie was nadrobic ale trzymam kciuki za kazda z Was i czekam na kolejnego malca [emoji8]

Chilluś oczywiście kciuki za Was ✊️✊️ będzie dobrze, zobaczysz [emoji8] żółtaczka czeka niejedną z nas, a co do piersi to tak jak dziewczyny pisały, spróbuj osłonki skoro niektórym pomagają to warto próbować.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Znowu zgaga więc sen z głowy mam

Ja już którąś noc z rzędu się z tym pieroństwem rozstać nie mogę [emoji36]

Cytat:
Napisane przez meja_ml Pokaż wiadomość
Boziu ale mnie dziś dziecię kopie po pęcherzu. Masakra jakaś [emoji26]
Aż się boję jak to będzie jak mi brzuch opadnie

Miałam tak ostatnio, że wyszłam z łazienki i po minucie wracałam, bo jakieś tulenie pęcherza mała odstawiała[emoji846]