Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Joasiuniowe bibułkowe kwiatuszki, papierowe koszyczki i inne pierdółki...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-09, 19:12   #807
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Joasiuniowe bibułkowe kwiatuszki, papierowe koszyczki i karteczki:):):)

nirshya.dwbh Dzięki Zielona Ty nasza Koleżanko Ale te ludziska wybredne... Przecież nad taką księgą się trzeba napracować!!! A oni chcą taniej nish 25 zł! No bez przesady
Murraya Kochana dzięki Jakie one słodkie!!! Qrczę ale zwierzę mądrę Wydrzeć sobie sierść i dać małym... Z niecierpliwością czekam na następne zdjęcia Ale słodziaki...

Skarby... Usunęłam nadmiar kleju z rameczki Teraz nie widać nic a nic... Bo tamten klej po prostu odhaczyłam i go ni ma A przykleiłam złoty sznureczek Wikolem i po sprawie Więc teraz jush jest PROFESSIONAL
Buśśśki
P.S. Chciałam tylko nadmienić,że dzisiaj z Siostrą upiekłyśmy 8 placków! Brrr... Jutro sałatki I robienie zapiekanek... A za tydzień druga Komunia! O Boziu... Dobrze,że ja dzieci nie mam to martwić się Komuniami nie muszę Dobra spadam, bo się jak zwykle rozpisuję... Bajjjjjj
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora