Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-29, 14:59   #2681
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

Morelle dla Was a niektóre komentarze trzeba olać bo i tak nie maja znaczenia ale komplement od położnych miły

Chilli oby w domu było już spokojniej i wielu szczęśliwych chwil dla Was

Taedio, Devilek śliczne pokoje

Widzę, że nie tylko ja dzisiaj jestem pełna emocji. Byłam w laboratorium pani wyszła z pokoju i do starszego pana mówi ze musi pilnie skontaktować się z lekarzem on miał łzy w oczach, spojrzał na mnie i ja już prawie szlochałam tam.
Później ide z jakaś grupa mężczyzn korytarzem ale dziwny hałas jest, patrzę a to skuci więźniowie, a ja pomiędzy nimi w wąskim korytarzu zestresowalo mnie to :P

A teraz leżę jak dętka i ogarnia mnie rozpacz, ze będę sama rodzić, że jak to będzie, ze się boje co później, boję się też jak sam moment porodu nadejdzie i moi rodzice ciągle przeżywają moja sytuację, że będą panikować i mnie wkurzać tym. Jak ja wychowam dziecko, że czemu się jak głupia wpakowalam w taka relacje, boję się że będzie mi robił problemy, cała ciążę mnie nie szanuje, nie pomógł mi w niczym, a jak wyslalam mu koszty wyprawki to powiedział ze mogłam to z głową zrobić nie wiem co to ma znaczyć nawet już nie mam siły odpwoiadac na takie słowa, powiedział że inne kobiety lepiej znoszą ciążę jakby wiedział jak ja ja przechodzę... Ach przepraszam ale chyba tak już do porodu będę lazic rozklejona a później może nie będzie czasu to jakoś życie sie potoczy
Za fiuta bym go powiesiła!
Kochana na pewno sobie poradzisz, zobaczysz że znajdziesz w sobie mega siłę! Rodzice to wiadomo że całe życie o dziecko się martwią. Mam nadzieję że ten patafian po porodzie się nie wywinie i będzie Ci chociaż płacił alimenty.

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Trzymam za was również kciuki!

Nonie mam power bank

Był aneztezjolog. Znieczulenie regionalne. Czyli częściowe. Jutro nic cały dzień nie mogę pić i jeść. Po zabiegu też nie. Będę na sali pooperacyjnej. Mam pow poloznym na co mam uczulenie bo one wydają antybiotyk. Dobrze, że mam wyniki rezonansu bo te zrośnięte kręgi mają znaczenie. Wbicie będzie wyżej.
Cewnikowanie po znieczuleniu. Ściągnięcie przed pionizacja, która będzie w sob rano. Pani doktor pow, że jutro to raczej będę jak warzywko.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Poprostu olej go! Poradzisz sobie kochana!
No to już masz konkrety plan działania Za jakieś 19h będziesz po CC, jejuuuu! Będziemy w napięciu wyczekiwać na informacje od Ciebie!

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Ja dziś też jestem zła. Tak mnie mąż wczoraj wkurzył! Nie mam ochoty z nim gadać ani na niego patrzeć.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora