Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szukam symatycznych wsppółlokatorek do mieszkania w Krakowie-pilne!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-10, 13:29   #1
Krakowianka23
Raczkowanie

GG do Krakowianka23

szukam symatycznych wsppółlokatorek do mieszkania w Krakowie-pilne!!!

szukam symatycznych współlokatorek do mieszkania w Krakowie.
kocham Kraków i chcialabym tu zostać. wlasnie kończę studia mgr, zaczelam pracę i..i wspolokatorzy zdecydowali się na wyjazd za granicę więc zostaje sama. wyprowadzają się końcem maja wiec od czerwca chcialabym juz nie byc sama mieszkanko jest 2 pokojowe, przewoewne, remontowane we wrzesniu 2007, wszytsko jest na miejscu-mam na mysli wnetrze jak i okolice. caly sprzet jak pralka, lodowka, zamrazarka, odkurzacz....mieszkanko jest z balkonem. a otoczenie jest przyjemne, sąsiedzi spokojni, nie upierdliwi , dookola duzo sklepow, spokojne, fajne osiedle, z 20 minutowym dojazdem do centrum. moglabym dlgo wymieniac zalety, a to dlatego, ze dobrze mi tu i nie chcę się wynosić. nie jest drogo-chetnie pogadam z osobami zainteresowanymi na priv-gg, mail..nie jestem pewna czy moge tutaj podawac cene itd
dlaczego wspolokatorki?
bo wolny pokoj, jest 2 osobowy-duzy, z balkonem-mnostwo miejsca na wiosenne kwiatuchy chociazby
z parką chyba byloby mi niezręcznie mieszkać, chociaz zalezy jaka parka, moge sie dostosowac w miarę możliwości.
z 2 facetami chyba nie dam rady
zapraszam serdecznie
Krakowianka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując