Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kolczyk w karku
Wątek: kolczyk w karku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-10, 20:39   #93
FameFatale
Przyczajenie

Dot.: kolczyk w karku

Mam kolczyka w karku od czterech lat,na początku miałam małe zaczerwienienie kolo dziurek,ale wszystko szybko mi sie zagoiło.w czasie tych 4 lat czasem coś mi sie papaprało,ale wszystko szybko sie goiło po przemyciu spirytusem salicylowym,wiadomo od spania,włosów itp.niestety od ok miesiąca temu bardzo mocno mi sie zaczęły paprać dziurki mam strupki od krwi i są cale czerwone co bardzo nieapetycznie wygląda ,dlatego nie nosze włosów spiętych w kucyk,przemywam je sola fizjologiczna ale nic mi sie nie goi no może troszkę....dodam,ze kolczyk robiłam w sprawdzonym i dobrym salonie,mam odpowiedni kolczyk,tylko ze tytanowy(nie wiem czy ma to jakieś znaczenie,ale jestem uczulona mocno na nikiel),byłam ostatnio w innym studiu,żeby sie spytać co mam zrobić, bo chce zmienić kolczyk na zloty i facet mi powiedział, ze nawet po takim czasie kolczyk może zostać przez ciało nieprzyjęty i powiedział, ze jak sam sie zaczął paprać to muszę czekać bo samo skończy.bardzo nie chciałabym wyciągać tego kolczyka bo porostu jestem w nim zakochana@!
FameFatale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując