Wątek
:
Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-05-10, 22:53
#
3277
Milka19
Zakorzenienie
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez
enda____
Ewusia_marchew mam pytanko, bo z tego co pamietam roznosilas ulotki i chwytalas sie roznych takich prac
pracowalas moze w markecie przy wykladaniu towaru? mysle, czy by sie tak nie zaczepic na jakis czas, ale nie wiem czy sie nie wkopie z tym
Ja pracowałam
Ogólnie zależy gdzie trafisz
Na dziale z ciuchami i kosmetykami jest bosko
Źle wspominam układanie ciężkich słojów z dżemami i segregowanie łyżeczek do herbaty
Ogólnie wrażenia nie najlepsze, zwłaszcza w tesco, gdzie ochroniarze kazali nogawki spodni podnosić (czułam się jak złodziejka
)
No i kasa te pare lat temu marna, więcej dostawały kasjerki. No ale w większości przypadków nie wymaga kontaktu z ludzmi; przez kilka godzin układasz sobie towar na półkach i masz spokój jeśli chodzi o niegrzecznych klientów. Jeśli chcesz się załapać na tą prace za pośrednictwem agencji, uważaj na klauzule typy, że jeśli nie przepracujesz w miesiącu ileś tam godzin dostajesz tylko 70% tego co zarobiłaś - ja coś takiego miałam
Poza tym spotkałam w supermarkecie kilku gości, którzy załatwili sobie taką prace bez pośrednictwa agencji - bezpośrednio u dostawcy produktów i zarabiali 3 razy więcej niż ja - nie powiem - dołujące to było.
Nefruś sto lat
Milka19
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Milka19
Znajdź więcej postów Milka19