2005-09-25, 21:12
|
|
Raczkowanie
|
Kochaniutkie wizażanki!
To mój pierwszy wątek i mam nadzieję, że któraś z Was będzie mogła mi pomóc
Moje paznokcie wyglądają strasznie, odkąd pamiętam zawsze je obgryzałam i też nic nie zmieniło się do tej pory, mimo tego, że przez poł roku miałam założone tipsy żelowe. Tam gdzie mieszkałam miałam sprawdzoną manikiurzystkę, ale teraz mam problem, bo znów chcę powrocić do tipsów żelowych a przeprowadzam się do Lublina Nikogo tam nie znam i nie mam pojęcia kogo pytać o sprawdzoną osobę, a przecież odwiedzanie salonów nie ma sensu. Dlatego może któraś z Was mogłaby mi doradzić kogoś zaufanego, kto wykonuje tipsy żelowe w Lublinie - po kursie oczywiście i za rozsądną cenę (proszę o podanie w miarę możliwości także ile kosztuje uzupełnienie). Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie 'urodomaniaczki'
ps. Korzystając z okazji (mam nadzieję, że nie śmiecę :P) - może ma któraś z Was namiary na jakąś dobrą szkołę tańca towarzyskiego- oczywiście w Lublinie?
bardzo Was proszę o pomoc... jestem tu nowa i nie znam nikogo kogo mogłabym zapytać prywatnie... więc moze znajdzie się ktoś tak miły... bardzo zalezy mi na czasie...
Edytowane przez Agoosia
Czas edycji: 2007-07-21 o 21:28
|
|
|