2008-05-11, 21:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Napisane przez neska22
no to ja będę pierwsza  i o d razu pytanko - jak wcześnie zamawialiście ślub..tzn ile wcześniej u księdza byliście? bo my jeszcze się nei pofatygowaliśmy i zastanawiam się czy już iść czy jeszcze za wcześnie (slub mamy we wrzesniu 2009)
hehe no i nie zdążyłam ;d
|
My bylismy w marcu i juz nas zapisal potem zmienialismy date ale bez problemu i ksiazulek ja zmienil w kwietniu tkaze u mnie z tym nie bylo problemu
Jaga Wszystkiego naj naj
Ja z Tzem wrocilismy dopiero z weekendowego pobuty nad morzem normalnie bylo supcio az sie wracac nie chcialo nio i sie nawet troszke opalilam  
niestety jutro szara rzeczywistosc praca ehhh...
Samba kurcze przykro ze tak ci sie z tezem teraz uklada, ale wiesz to sa wlasnie faceci, najpierw cos palnuja, a potem nagle zmieniaja zdanie...na twoim miejscu pewnie tez bym byla zla, ale wierze ze oboje dojdziecie wreszcie do porozumienia i slub napewno bedzie!!!!
widzialam ze poruszalyscie teamt pomytu za granica...hm... ja mam nadzieje, ze za 2-3 lata wroce stad do Polski...tutaj owszem kasa nawet jest, ale tak jak ktoras z was poruszyla, o dobrego przyjacielskiego polaka jest trudno...i ciagle to samo praca dom, praca dom, dobrze, ze moj tz jest slodki i kochany i naprawde staramy sie bardzo czesto jezdzic na wycieczki w weekend ..bo inaczej chyba bym tu sfiksowala...
|
|
|