Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-05, 21:00   #4294
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Aaaa znikło mi cytowanie ;(

Morelle, super że już w domku mała jest przeurocza!
Heviranu mi lekarka nie zleciła. Kazała zakleić plastrem albo maścią posmarować i powiedziała że groźne mogłoby to być gdybym przy porodzie miała i to narządów rodnych...

Precious, nie swiruj. Będzie dobrze

Myszowata, wszystkiego najlepszego

Chilli, sama słodycz

Morelle, fajnie że opieka nad dzieciaczkami dobra na Brochowie. Masz pewność że z małą wszystko ok! Też słyszałam o metodzie 7,5,3 bardzo dużo dobrego. Na Fejsie jest też grupa mam karmiących we Wrocławiu i tam mnóstwo porad.

Calineczka, herbatę z liści maliny to już nawet od 34 chyba. Ja piję już jakiś czas.

Jon Snow, nie zapytałam o wagę przy porodzie. Lama że mnie w sumie

Aggs, dobre rady już dostałaś. Zawsze w ostateczności można czopek glicerynowy...

Karolina, gratulacje ogromne!!!!

Matko morelle, dobrze że malutkiej po zakrztuszeniu nic się nie stało. Chwilę grozy faktycznie...

Vadi, czyli Twój większy niż mój ale ty masz termin szybciej:p to jeszcze chwilę w ciąży pochodzisz

Cashmere, super że już w domku. Spokojnej nocy!

Samantha, czasem mi tak brzuch drętwieje faktycznie go nie czuje. Kombinuj z tym porodem ile się da

Ja dziś od 7 nie usiadłam normalnie. Motorek w tyłku. O 4 pobudka, od 7 prania, 9-13 wizyta i zakupy, potem obiad, sprzątanie i wizyta koleżankę. Przywiozły lody ♥. Młodemu tak posmakowały że już mnie brzuch od tych wyczynów jego boli...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora