Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My Queen
Wątek: My Queen
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-25, 23:53   #5
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: My Queen

Wąchalam wczoraj, wąchałam dziś, i mam próbkę! Byłam z przyjacielem robiącym spore zakupy, i przy okazji zgarnęłam próbki interesujących mnie nowości - mam My Queen, Euphoria CK oraz Jose Eisenberg. My Queen to jak dotąd dla mnie najlepsza premiera. Nie jest to zapach rewolucyjny, na miarę Kingdom (bardzo piękny - od kilku lat sobie obiecuję, że wreszcie kupię flakonik) - jest zdecydowanie spokojnieszy i bardziej tradycyjny. Miękki i bardzo delikatny, bardzo lekka wanilia, kwiatowy w nienachalny sposób - pachnie mlecznie i pudrowo (irys), tak lekko "dzidziusiowato" Strasznie dyskretny, wręcz intymny - nie obezwładnia tak jak Kingdom. My Queen trzyma się blisko skóry, jest ultrakobieca, w przeciwieństwie do lekko męskiego jak dla mnie Kingdom. Kiedy wczoraj rzuciłam się do wąchania My Queen w Sephorze, przez glowę przemknęło mi dokladnie to samo co Baubo - że te zapachy mają coś wspólnego, że dokładnie się uzupełniają. Szkoda, że flakon na zywo trochę rozczarowuje. Ale i tak to moja ulubiona nowość tej jesieni - waham się jeszcze trochę nad Euphorią, która też mnie pociąga, ale ma trochę początkowo nieznośnych akordów
Chyba jutro ponoszę tę próbkę

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując