2017-07-06, 23:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Napisane przez emmos
Dziewczyny ja miałam dziś wizytę, nie pamiętam czy pisałam Wam rano. I wiecie co? Mam skierowanie do szpitala na wtorek  Ginka powiedziała, że nie ma na co czekać. Szyjka poniżej 1 cm. Prawdopodobnie w środę będę miała cc. Strach mnie obleciał, ja nie jestem jeszcze gotowa, plisssss jeszcze z miesiąc
Cudownie, że u Was wszystko gra
Śliczny
Mały i ładniusi
Ślicznie wyglądasz
Chilli jak czytam Twoje posty to myślę sobie, że chyba nie będzie tak źle
Już jutro go nie będzie
Może teściówka dziś posprząta i się zawinie
Ale śliczności   
|
dobrze! niech robią cc, za chwile bedzie po wszystkim! 
Cytat:
Napisane przez Gosiutka
Nulka, śliczna dziewczynka  dalej nie wierzę, że mam takiego maluszka w brzuszku
Trzymam kciuki, żeby żółtaczka szybko schodziła i za szybkie wyjście ze szpitala.
Xzora trzymam kciuki, żeby u Ciebie się rozkręciło ... może u mnie w końcu kiedyś też .. właśnie zrobiliśmy z mężem 5 km spacer.. ale mojej to chyba nic nie ruszy
My Sweet Little Precious powodzenia jutro!
Wszystkie brzuszki piękne i zgrabne..nie widać, że to już koniec ciaży  ja to czuje się big... 
|
ladny brzuszek 
Cytat:
Napisane przez xzora
O kurcze, czyli jeszcze tylko kilka dni w dwupaku. 3maj sie mocno!
5km, wow! No ja tez trzymam kciuki, zeby u Ciebie sie ruszyło.
Mi sie wydaje ze moja Klaudia przez jogę jest tak przyzwyczajona do wygibasów, ze jej żadna aktywność nie ruszy. Dzisiaj zrobiłam niby jakies pozycje jogi wywołujące porod, ale tak naprawdę nie było to nic odmiennego od tego co robiłam wcześniej.
Super brzuszek!
Moja chusta. Załącznik 7138951
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
a co to za uszy 
Cytat:
Napisane przez siilmariien
Zgrabne macie brzuszki i piękne pokoiki dla maluchów!
Sweet Little Precious ogromne kciuki za jutro!
Z 0,0% jest jakby co bavaria w butelce i warka radler cytrynowa w puszce - przynajmniej tak podają w składzie.
To jutro która rodzi?
Sweet Little Precious na pewno, Xzora, Devileek? [emoji6] Ktoś jeszcze chętny?
Chilli brawo za przybieranie Wincenta [emoji122]
Kciuki za jutrzejszą wyprawę!
Jagody! [emoji7] [emoji7] [emoji7] U nas jeszcze nie ma chyba [emoji24]
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Przyjeżdżaj do nas Minini [emoji5]
Piękna historia [emoji122] [emoji123] Słyszałam właśnie kiedyś, że możliwe jest rozbudzenie laktacji nawet bez ciąży i porodu.
Może się rozkręci wkrótce akcja, kciuki! [emoji110]
Super! [emoji7]
[emoji8]
Nieźle! To co, dołączasz do jutrzejszego klubu 7.07?? [emoji6]
Brawa dla Was dziewczyny! Ale słodka Ada, śliczności!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] Kciuki, żeby jutro udało się wyjść!
Nie no, ja mam jakąś sklerozę. Zapomniałam wtedy w końcu o tym bloku i teraz znowu mi smaka narobiłaś [emoji12] A w domu nie ma produktów żeby zrobić [emoji17]
Kiedyś musiał nastać ten dzień, przynajmniej będziesz to miała za sobą już! [emoji8] Zrelaksuj się przez weekend i gromadź siły! [emoji5] [emoji123]
Nie trać nadziei, może pełnia pogoni Klaudię [emoji6]
Hahaha super foto, musiałam z minutę patrzeć żeby zrozumieć co masz w miejscu głowy [emoji28] [emoji106]
A co powiedziała o tej akcji w nocy? Uspokoiła Cię?
Może pełnia pomoże trochę przyspieszyć [emoji6]
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
Eee nie zostawimy Cię tu samej!
(nie wiem czy urodzę przed 28 lipca, bo różnie może być [emoji12] ale chciałabym[emoji120] )
|
dziekuje! 
Cytat:
Napisane przez myszowata1313
Jutro mialam miec wizyte na 9 rano. A tu co? Wody mi sie sacza 😮😮
Chyba jeszcze dzis trafie do szpitala..
|
Cytat:
Napisane przez myszowata1313
Jej dzieki dziewczyny.
Poki co stresuje tz ze bedzie mial jutro wolne. Boje sie polozyc. I ciagle siedze lub "ciagle sikam". Torby kazalam naszykowac. Nagle do mnie dotarlo ze to nie moze byc juz bo remont trwa. Dzis z tz przykleilismy tylko polowe plyt karton/gipsowych. Jeszcze taki burdel mam w domu a tu taka akcja.. poki co czekam. Dopiero 2 godziny sie saczy ale to z kazdym ruchem czuje jak leci
|
nie masz co czekać. jak odchodzą wody to jedz od razu! powodzenia!!!" obu szybko i sprawnie poszło!!
a ja dzis odebralam wynik gbs.- ujemny 
obejrzalam milion katalogow z tapetami...
_________________________ __
|
|
|