Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-07, 03:36   #3102
basiczek24
Wtajemniczenie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3

Ja nie widzę foty.

A plan dnia? Oooj, bardzo różny bo czasem jest maruda to jej nawet na chwilę nie mogę zostawić więc w tych dniach siedzę z nią na macie. Jak da mi coś zrobić to i nawet obiad ugotuje dla nas i dla niej. Wychodzimy ( staram się dziennie) na spacer albo tylko przed dom na ogród. O 10 schodzimy do teściowej i na kawe. Zazwyczaj w porze drzemki (ok12 ma 2 godzinną) sprzątam, gotuje albo skocze na szybkie zakypy. A później jakoś tak mi zapoeprza czas że nie wiem kiedy minął dzień i w sumie nic konkretnego nie robię. W dużym pokoju gdzie mała ma matę tam mam też prasowalnie więc jak ona zajmuje się sobą to romansuje z żelazkiem, tylko że to też ciężko bo zaraz pełznie i do buzi bierze.. Czasem nie ma lekko ale ogólnie cieszę się że mam tego mojego skarba i każdego dnia dziękuję Bogu za nią bo była bardzo wyczekiwanym dzieckiem i wystaranym 😊😋

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ----------

Do buzi bierze kabel, słowo mi gdzieś umknęło 😁

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora