2008-05-12, 15:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Cytat:
Napisane przez primavera
Ja na spacer na razie zostawiam długi rękawek - bo jak słońce zajdzie czy w cieniu i wiatr zawieje - to jednak w krótkim byłoby za zimno chyba 
|
No i odszczekuję
Na spacerze Hubert był w koszulce na krótki rękaw i krótkich spodenkach, a teraz fika na ogrodzie w samym body
Muszę tylko kupić jeszcze spray dla dzieci rossmanowski na słońce - bo moja zaraza drze się przy smarowaniu,jakbym go ze skóry obdzierała Nio i jeździ z nierozsmarowanymi białymi paćkami
Cytat:
Napisane przez martka83
Eh Prima, biedna jesteś z tym wózkiem
Mam dziś wychodne wieczorem.
Idziemy z mężem do kina  Pierwsza moja randka po narodzinach młodego 
|
Ech, bo ja nie umiem wybierać "na odległość"
dla mnie najlepiej, jak wszystko jest obok siebie - i wtedy najłatwiej mi porównać
Najgorsze to, że we Wcocku (tu, gdzie byłam) w sumie mało tych spacerówek; nie znalazłam tych,które mnie zainteresowały na allegro
(tż teraz szuka samochodu i wybrał 4 modele - mówię mu,żeby znalazł komis, gdzie będą stały obok siebie - wtedy zdecyduję )
Miłej zabawy na randce
Cytat:
Napisane przez *misia*
Primciu co do wózka to ja też się długo zastanawiałam. Ale w końcu wybrałam espiro jet. Też na początku chciałam tackę i z niej zrezygnowałam. Dla mnie najważniejsze bylo by był lekki, przednie koła miał skrętne z możliwością blokady, płynną regulację siedziska, okienko w budce, możliwość rozłożenia budki by była duża, i kieszeń w budce. To był mus dla mnie. Wózka używamy już prawie 3 miesiące i jestem nadal nim zachwycona bo sprawdza się świetnie. Aha a co do tacki to my mamy pałąk a teraz kupujemy Uszkowi takie coś http://www.tanimarket.pl/5070_Karuze..._Taf_Toys.html jako alternatywa do tacki 
|
Fajny ten wasz wózek - dodaję do mojej listy 
|
|
|