Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-07, 18:51   #2103
Dinulka
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX

Cytat:
Napisane przez nyana89 Pokaż wiadomość
Zarządzanie - menedżer w turystyce i hotelarstwie

Jak już pisałam, chętnie obejrzę tę 'wall of shame'

Jeśli przeżyjesz ten weekend oczywiście Ale super, że Wam się układa, ziomeczku Ty mój

Czyli był before, dzisiaj impreza, jutro afterek, tak?

Insulinooprność. Do tego muszę jeszcze umówić: onkologa, dermatologa, endokrynologa, diabetologa, kardiologa i neurologa. I USG jamy brzusznej A i dziś zrobiłam te testy na nietolerancje pokarmowe wszelakie (392,50zł... nadal płacze... ...), także jutro się okaże, czy już mam tę urnę sobie wybierać, czy jeszcze trochę pożyję

I to jest wspaniała decyzja! Gdybym sama miała taką możliwość u siebie w Egu - nie wahałabym się!

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Btw, co do tych moich studiów - najlepsze jest to, że okazało się, iż w biurze rekrutacji papierologię przyjmowała i wypisywała mi... Najbliższa koleżanka z liceum Ale potem się kontakt trochę zerwał i nawet nie wiedziałam, że ona aż tak daleko tam zaszła Mieć pieczątkę i podpis na decyzji osoby, z którą notorycznie uciekało się z kilku przedmiotów - bezcenne
o matko

atavish nie wiem czemu się śmiejesz z pole dance

kurdę kupiłam bób, którego dziś już raczej nie zjem, a jutro jedziemy myślicie, że wytrzyma do niedzieli w lodówce czy jednak dziś zmieniać jadłospis?
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora