Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-07, 21:57   #4927
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez electric blue Pokaż wiadomość
Hej, hej! To ja, zaginiona lipcówka Melduję, że się odnalazłam, jestem dalej w dwupaku i tym razem nie zniknę

Ogromne gratulacje dla dziewczyn, które już mają swoje maleństwa przy sobie, Morelle, Chilli, Nulka, Darietta, Cashmere, Karolinusia Obyście szybciutko doszły do siebie po porodzie i z dzieciaczkami się ładnie dotarły

Jak tak Was czytam, to z jednej strony ogromnie zazdroszczę, że już macie poród za sobą i możecie tulić w ramionach maluchy, ale z drugiej strony całkiem dobrze mi z tym brzuchem

Do terminu mam 2 tygodnie, mały rośnie jak na drożdżach, w 37tc ważył już 3700

No to karny musi być , dawaj foto brzuszka [emoji12][emoji16]

Dziewczyny kciuki dla Was wszystkich tych , które w szpitalach leżycie i kciuki dla potrzebujących akcji porodowej żeby nie przenosić [emoji110]🏻
Niestety nie pocytowalo mi standardowo .

Morelle - a może mała ma odruch ssania taki , ze się wybudza , a nie ze jest głodna. Ja bym spróbowała dać smoczek i bym zobaczyła czy to działa.
Naprawdę nie jest taki straszny jak go opisują.

Ile cm ma Pestki stopka? Mojego Miska miała 7cm urodził się 60cm ogólnie. Teraz ma naprawdę duża stopę jak na swój wiek.

Darietta - powiem Ci , ze im mniej Twoja teściowa wie tym lepiej. Bez sensu , ze Tz jej powiedział ze wychodzicie ze szpitala. Było jej nic nie mówić do następnego dnia aż się byś ogarnęła w domu spokojnie. W ogóle dla mnie naruszanie prywatności czyjejś i takie wchodzenie podczas kp kiedy jesteś naga to jest przegięcie i to ostre.
Moja teściowa widziała mnie nago bo ma taka prace , a ja chciałam żeby mi pomogła, ale kiedy kp nie właziła mi do pokoju etc. No bez jaj.
Chce zobaczyć wnuczkę spoko rozumiem, ale chyba są do tego odpowiednie momenty, a nie w taki sposób bezczelny. Znając mnie zapytałabym czy nie chce mi cycka potrzymać [emoji849]

Ja w nocy wyrwałam z łóżka przez sen jak torpeda . Zaczęłam nagle czuć przez sen , ze coś mi wycieka między nogami. Wstałam złapałam się krzesła na przeciwko łóżka i myslam , ze mi chlusna wody, a mi się tak siku chciało , ze pęcherz zaczynał nie trzymać [emoji33] Sikalam i sikalam. No masakra jakaś poprostu. Miałam tez bóle jak na okres i myślałam ze jakiejś biegunki dostane, ale nic.
Nie mam siły nic robić wiec cały dzień siedzę lub leżę. Tz wziął Misia i pojechali kupić mi herbaty z liści malin i potem do parku. Ja nie dałam rady z nimi pojechać. Jest za gorąco. Teraz pije mrożona kawe bo Tz mi kupił i tyle mojego.
Dobrze ze starszak się grzecznie bawi [emoji1317]

Mała - mi mój codziennie rozpycha pachwiny po obu stronach. Jak wstaje w nocy siku to mam warzenie ze mi rozrywa biodra pachwiny i mi stara rana aż piecze .
Mam nadzieje , ze u Ciebie coś ruszy bo brzuszek masz tez już spory.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora