Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-08, 14:44   #44
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Zawsze na początku ćwiczy się na fantomie!
Niedługo będzie wyższy lewel

Dobrze, nie truj dziecka
Ja czekam na obiad aż mąż wróci, robi pizzę

Ekspresowo wracasz do formy!
Cashmere Ty też

Boję się, że zacznę zobaczę, że to NAPRAWDĘ mnie czeka

Sill dziękujemy za link

Cytat:
Napisane przez electric blue Pokaż wiadomość
Cześć w nowym wątku
Dzisiaj zaczynam 39tc, także witam się z moim ogromnym brzuchem Liczę, że w ciągu tygodnia urodzę, trzeba wdrożyć procedurę schody i spacery Sąsiadka wchodziła od 37tc po schodach na 4p i urodziła 2 tygodnie wcześniej

We wtorek wizyta z ktg, mam nadzieję, że rozwarcie będzie większe niż ostatnio (opuszek palca), a na ktg będzie dużo skurczów

A, dziewczyny, które łykają wiesiołka - ile dziennie go bierzecie?

Na razie piję tylko herbatkę z liści malin raz dziennie (2 łyżeczki) i się zastanawiam czy nie zwiększyć ilości

Wszyscy się mnie pytają czy rodzę albo kiedy rodzę Nawet sąsiedzi i ekspedientki w sklepie Rodzice codziennie dzwonią czy przypadkiem w szpitalu już nie jestem Chyba nie wytrzymam tej presji psychicznie

Super, że spacer się udał! Jak sprawuje się wózek?
Spory masz ten brzuszek!

Wózek ogólnie ok, ale u mnie nie ma drogi i strasznie w nim telepie ;/ za bardzo lata na boki głowa dziecka. Po szosowej drodze i asfalcie jest ok. Więc już wiem, w którą stronę muszę najpierw iść, żeby usnęła, a potem już mogę jeździć po tych wertepach.
Wkurza mnie to mieszkanie tu na wsi. Żadnego parku, droga nie zrobiona, a kostka jest jedynie przy głównej drodze. To co to za spacer.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
No tak, nie wiadomo na kogo się trafi, najlepsza byłaby z polecenia, a tak trochę ryzyko też [emoji20] Nam akurat tę z listy bardzo znajomi polecali...
Może jeśli Ty albo Twój mąż będziecie mieli chwilkę czasu i siły na to, to poszukajcie w internecie opinii o pozostałych, może konkretną ktoś będzie bardzo polecał...
Tak zrobię, dziękuje
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora