2008-05-12, 18:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez nefre
Agolku - BsB? Nick dalej taki przystojniacha?;D
!;*
|
kwestia gustu ale ogolnie fajnie wygladaja,nie zmienili sie bardzo. jak zgram foty to jakies wrzuce
Cytat:
Napisane przez madame_apple
ahoj
ciesze sie, ze jesteś zadowolona i mam nadzieję, że jakoś dziś wstałaś
nie powiem,ze latwi sie wstawalo a do jazdy autem to juz sie wogole nie nadawalam.. poranek w pracy byl fa-tal-ny. Bogu dzieki,ze juz po..
Autografy trzeba było wziąć od chłopaków
zeby tylko sie dalo.. nie tak latwo, nam,zwyklym smiertelnikowm do supergwiazd
A buuuuu słonko sobie poszło i deszcz padał i w ogóle pogoda się zrobiła bardziej do spania niż do zycia - a rano jeszcze było tak ładnie 
Mam nadzieję, że jutro nie będzie jakoś paskudnie bo idę do pracy na 9.30 i muszę mieć jako taką energię. W ogóle martwię się, że nie będzie ruchu i będę tam zamulać no, ale cóż - pozostaje mi tylko pozytywne myślenie. Chciałam pracować to mam, ot co! Książkę sobie najwyżej wezmę albo gazetkę jakąś
A teraz idę poćwiczyć żeby trochę się rozruszać
Miłego dnia kochane 
|
pocwicz za mnie tez bo ja sie dzis nie daje do niczego , o cwiczeniach nie wspomne..
hello kochane,
ja juz po pracy, kolezanka zrobila karpatke i po drodze w aucie pol kawalka wielkiego zjadlam taka pyszna byla, a ja juz karpatki nie jadlam hohoho, dodajac do tego,ze bylam dzis na kacu teraz zjadlam obiad i zaraz bede TZtowi racuchy smayc a potem skoczymy szybko kuchnie obejrzec bo chyba bedziemy jednak zmieniac meble..moze bedzie lepiej dom sprzedac..
mileog wieczorka wam zycze!
|