Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 18:12   #3308
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Agolku - BsB? Nick dalej taki przystojniacha?;D

!;*
kwestia gustu ale ogolnie fajnie wygladaja,nie zmienili sie bardzo. jak zgram foty to jakies wrzuce

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ahoj

ciesze sie, ze jesteś zadowolona i mam nadzieję, że jakoś dziś wstałaś

nie powiem,ze latwi sie wstawalo a do jazdy autem to juz sie wogole nie nadawalam.. poranek w pracy byl fa-tal-ny. Bogu dzieki,ze juz po..

Autografy trzeba było wziąć od chłopaków

zeby tylko sie dalo.. nie tak latwo, nam,zwyklym smiertelnikowm do supergwiazd

A buuuuu słonko sobie poszło i deszcz padał i w ogóle pogoda się zrobiła bardziej do spania niż do zycia - a rano jeszcze było tak ładnie
Mam nadzieję, że jutro nie będzie jakoś paskudnie bo idę do pracy na 9.30 i muszę mieć jako taką energię. W ogóle martwię się, że nie będzie ruchu i będę tam zamulać no, ale cóż - pozostaje mi tylko pozytywne myślenie. Chciałam pracować to mam, ot co! Książkę sobie najwyżej wezmę albo gazetkę jakąś

A teraz idę poćwiczyć żeby trochę się rozruszać
Miłego dnia kochane
pocwicz za mnie tez bo ja sie dzis nie daje do niczego , o cwiczeniach nie wspomne..

hello kochane,

ja juz po pracy, kolezanka zrobila karpatke i po drodze w aucie pol kawalka wielkiego zjadlam taka pyszna byla, a ja juz karpatki nie jadlam hohoho, dodajac do tego,ze bylam dzis na kacu teraz zjadlam obiad i zaraz bede TZtowi racuchy smayc a potem skoczymy szybko kuchnie obejrzec bo chyba bedziemy jednak zmieniac meble..moze bedzie lepiej dom sprzedac..

mileog wieczorka wam zycze!