Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87
Moja się kręci wieczorem. Teraz daje czadu ze czuje pęcherz i u góry tez [emoji846]
Gratuluję [emoji846] niech córcia zdrowo rośnie [emoji846]
Kciuki zeby coś się ruszyło [emoji846]
Xzora masz teraz chodzić na ktg jak jesteś już przeterminowana? [emoji846] kiedy masz się zgłosić do szpitala?
Samantha fajny ten fotel [emoji846] wygodny jest? Ja się na takich czuję niestabilnie.
Dziś tak mnie w aucie zaczął bolec brzuch ze myślałam ze rodzę a to tylko mnie pogoniło do toalety [emoji23]
|
Tak bardzo wygodny tylko potrzebuje poduszkę pod tyłek. Jest szeroki i mój zadek się fajnie zmieścił i te płozy nie są takie mocno wygięte wiec się człowiek nie wywali do tylu z niego. A w razie jakby młodzież zażyczyła bujania to fajna rzecz jest
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------
Boże nie mogę zapiać adaptera na wózek chyba dostanę jakiejś wścieklizny [emoji36][emoji36]
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------
Zamówiłam zły adapter. Okazało się , ze na mój wózek nie produkują już adapterów [emoji15][emoji36][emoji36]
Nie będę mogła fotelika zapiać na wózek . Za☠☠☠iscie poprostu. Pewnie będę musiała kupić cały stelarz [emoji35]
Zobaczymy z Tz jeszcze czy stelarz od Graco pasuje do fotelika z Chicco bo mamy taki stelarz od starego fotelika.
|