Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec-Chloe, Clinique, Avene--letni watek, zapraszam :)
NIEAKTUALNE
Witajcie,
Krótko o zasadach wymiany ze mną:
Osoby o mniejszej ilości przekupek wysyłają pierwsze.
Przesyłki zawsze dobrze zabezpieczam i tego samego oczekuje Przesyłka rejestrowana, perfumy raczej paczką lub mini paczką.
Ja odpisuje u Ciebie Ty u mnie. Zdarza się że na wizaż zaglądam raz na dzień lub co drugi dzień, proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość, zawsze odpisuje chyba że naprawde zapomnę, to proszę upomnij się.
Pytaj o daty, o stan zużycia na wszystko odpowiem.
1. Wysyłka perfum tylko i wyłącznie paczką, dobrze zabezpieczoną- niedopuszczalne jest by wrzucać perfumy ot tak do koperty bąbelkowej, bez żadnego dodatkowego zabezpieczenia pomimo że jest nawet kartonik.
2. Zanim dojdzie do wymiany, poproszę Cię o dodatkowe zdjęcia i okreslenie DOKŁADNIE pojemności wyjściowej. Ja zawsze zdjęcia dodatkowe wysyłam.
3.Nie ukrywam skąd pochodzą moje zapachy, orientuje się gdzie sa kody, dlatego jeśli nie masz pewności co oryginalności swoich zapachów- NIE PROPONUJ MI WYMIANY! Nie cierpię na nadmiar czasu i nie będę weryfikować kazdej jednej rzeczy.
4. Osoby z neutaralem, negatywem WYSYŁAJĄ jako PIERWSZE
Szanujmy siebie i swój czas, dziękuję za uwagę i przechodzę do meritum 
Lista chciejstw:
Obecnie najchetniej wymieniam sie na rzeczy uzyteczne: szampony do włosów Lbiotica, waciki, odzywki proteinowe i inne, to co ponizej. Nie wykluczam za faktycznie uzyteczne rzeczy oddac wiecej za mniej.
zawsze
-zawsze płyn micelarny MIXA
-krem do twarzy filtr Pharmaceris hydrolipidowy
-Alantan Dermoline
-Clinique Almost Powder
-olejek do mycia twarzy lub produkty umożliwiające produkcje tego typu olejków-emulgator
-książek CHIZU SAEKI
-stare magazyny i nowe Vouge, Bazar
-wszystko o Quentino Tarantino wraz z plakatami z filmów, artykułami o filmach na których sa zdjęcia z kadrów filmu
-Markery COPIC
-lakiery hybrydowe Semilac
-akcesoria do hybrydy
Wymieniam sie tez chetnie na ciuchy, torebki, akcesoria; najchetniej ciekawe bluzki, topy, sukienki ew.spodnice, buty rozmiar 39/40
perfumowo:
L de Lolita
Coco Chanel Mademoiselle
Angel EDT,EDP
Aguolina Blue Sugar
Beyonce Pulse
zachciewajki
-cienie do powiek w odcieniach nude
Zdjęcia na życzenie.
Dokładka na czerwono
Pielęgnacja i ochrona.
AVENE, Reflexe Solaire spf 50, nowy
LRP Effaclar K 25/30 ml
Balance Wrinkle freeze SERUM with 4% SYN-AKE, 30 ml pierwotna pojemnośc, produktu nie było do pełna uzyłam może 3 x otwarłam końcem maja 17'
AVENE Physioloft, Nuit Night 30 ml, zużycie ciężko okresli myślę że zuyłamok 10 ml
Bioliq oczyszczający żel do mycia twarzy (ze szczoteczką silikonową), nowy
ZSK Macerat z marchewki, dw:01.2018 29/30 ml
INNISFREE Maska w płachcie, Aloe nowa, azjatycki bazar
Garnier, tez maska w formie plachty, super nawilzenie o czyszczenie, nowa
Hada Labo Lotion Gokujyun 3 D Alpha Super Hyaluroni Acid Collagen Retinol Lotion 140/170 ml
KOLORÓWKA
Clinique, Blended face powder and brush odc. 03 transparency kod:B25 pozostała połowa pojemnośc wyjsciowa to 35 g
La Roche Posay, Toleriane Teint odc 11 puder w kompakcie, zużycie oceniam na 10 procen
PERFUMY
Givenchy Play, 47/50 ml--wymiana z użytkowniczką ARVENA
Paco Rabanne Ultrared 15/30 ml, kartonik źrodło: wymiana z użytkownikiem Ralfioza
DKNY Pure 5/30 ml zrodlo Sephora
YR So Elixir, 5ml bez jednego użycia, taka mała próbka Bershka, Pink 27/30 ml wymiana
Star Nature, guma balonowa 69/70 Rossman
Mel Merio, it s Candy Time, 30 ml butelka nie byla do pelna, nigdy tego nie uzywalam, nie wiem skąd to mam i co to jest, ale chyba rossman
Edytowane przez sowaa5
Czas edycji: 2017-08-28 o 18:55
|