Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-09, 15:59   #2302
201803071142
Konto usunięte

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Sukienki rozkloszowane jeszcze sa spoko ale takie z ciut wyzszym odcieciem. Zakryja brzuch i wydluza nogi. Ze spodni to ja nosze takie minimum do pepka. W takich mi najwygodniej. Ostatnio dostalam od mamy takie co maja szeroki pas i sa zapinane na guziki. Genialne polecam tez długie luzne spodnice

W chowaniu brzucha to ja jestem mistrzem
Ale jak juz mowilam mam to w i jak mam ochotę ubrac cos obcislejszego to to robie. Jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Przymierzyłam całą garderobę. Połowa podkreśla brzuch, więc chyba poleci na Allegro.
Zostawiłam właśnie luźne spódnice, jedną midi i kilka mini, luźne szorty z wysokim stanem, szorty jeans, ale mid waist, do luźnych t-shirtów, leginsy z mysla o dlugich swetrach, rurki ze srednim stanem. Sukienki odcinane w talii. Z podkreślających zostawiłam tylko dwie spódniczki tuby, ale z myślą o dłuższych bluzkach.
Poleciały szorty z wysokim stanem, cropp topy, sukienka bodycon, króciutka bluza. Koszulki z zespołami. Chyba czas przestać nosić się jak nastolatka.

Brakuje mi teraz w garderobie beżowego swetra oversize, białych szortów i białych rurek. Tak z myślą o jesieni. No i beżowej kurtki w klimacie ramoneski. Szorty powinnam złapać za jakieś 30-40zl na wyprzedażach.
Mam jedne fantastyczne białe szorty z czarnym azteckim haftem, ale kuźwa XS i ciaaasno. A kiedyś się mieściłam

Edytowane przez 201803071142
Czas edycji: 2017-07-09 o 16:17
201803071142 jest offline Zgłoś do moderatora