Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-09, 22:32   #2349
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu cz. V

Cytat:
Napisane przez Micraell Pokaż wiadomość
Dla mnie wytłumaczenie czemu maka wchodzi z synem do damskiej albo ojciec z córką do damskiej zamiast męskiej jest proste: pisuary. Często w publicznych toaletach nie są jakoś odgrodzone, dziecko czy matka mogą zobaczyć coś czego nie chcą/nie powinni. I facet, który odwraca się od pisuaru żeby zobaczyć małą dziewczynkę czy jakąś babeczkę też może poczuć się dziwnie, przed chwilą stal jedna bez gaci. W damskich są kabiny, wychodzimy ubrane, jedynie ręce umyć i można wychodzić.
Tinker, w domu też miałaś problem jak po wyjściu z toalety zobaczylaś tatę/brata/kuzyna?
Nie mam ani brata, ani taty, ani nawet kuzyna.
I nie, nie chodzi o sam fakt, że to CHŁOPIEC wchodził do damskiej toalety, tylko że był dość duży i był w kabinie razem z mamą. Bo jak ja weszłam do "głównego" pomieszczenia toalety (w którym są kabiny) , to otworzyła się kabina i najpierw wyszła kobieta, a potem chłopiec.
I ja nie rozumiem, czy takie dziecko (jak wspomniałam, widziałam ich jak myli ręce) nie jest w stanie się obsłużyć sam jeśli chodzi o wypróżnianie?
Bo dla mnie taki dzieciak już raczej powinien umieć sikać czy podetrzeć sobie tyłek. A jak umie, to a) po co mama w kabinie b) czemu nie poszedł do męskiej?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora