Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depresja poporodowa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-26, 12:04   #5
fascynacja25
Raczkowanie

Dot.: depresja poporodowa

Masz racje stan depresji pojawia się nagle i nie wiadomo do końca jaka jest jej przyczyna Tak samo jak przybiera ona rożne formy, od zwykłego smutku poprzez apatię aż do leczenia lekami psychotropwymi
Ja urodziłam 2 tygodnie temu, mam również synka ma prawie 3 latka, u mnie też pojawił się smutek, na szczęście sam smutek bez apatii i odsunięcia dziecka , ale też było mi ciężko.. Mąż musi być codziennie w firmie, więc zostałam sama z dwójką szkrabów w domu, w dodatku bez możliwości wyjścia na spacerek bo córeczka za mała Za każdym razem kiedy za moim TŻ zamykały się drzwi mi od razu stawały świeczki w oczach, płakałam bo byłam sama, płakałam bo ... sama nawet nie wiedziałam do końca dlaczego Dziś dwa tygodnie po porodzie mam się świetnie, mimo że dopiero szykuję się na pierwszy spacerek Bardzo pomogły mi tutaj wszystkie kochane wizażanki Ja też przytyłam teraz w ciąży jednak daję sobie trochę czasu na powrót do dawnej figury ( 53 kg ) na razie pamiętam o balsamach, kremach i masażach a waga musi spaść nie ma innego wyjścia
Pozdrawiam Cię cieplutko nie martw się będzie dobrze, zobaczysz, dasz radę

fascynacja25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując