Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-10, 13:02   #56
Klaudenc
Moderator

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! część XXIII

Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
Klaudenc rosną Ci jak szalone, a jeśli chodzi o Khadi to który konkretnie bo jeśli to ten co ja miałam a chyba o tym samym piszesz to uważaj na skalp miał pomoc na wypadanie i przyspieszyć porost i przyspieszył, ale wypadanie wzmocnił ale na długość działał fajnie.

Klaudenc to kremowanie mnie strasznie ciekawi chyba spróbuję, mam balsam do Ciała Nivea który dostałam a mnie denerwuje zapachem i za bardzo nie używam a może się na włosy nada i szybciej zużyje

Ja lubię Amle Gold ma piękny zapach. Kupiłabym i inne daburowe kosmetyki, boje się tylko na skalp dawać przez parafine ale na długość bardzo lubię Khadi lubiłam ale przez sezam w składzie włosy mi szalały z wypadaniem. Ale sesa była za to bardzo przyjemna

Jak to ciało ? [emoji50]
No ostatnio faktycznie włosy zaczęły m irosnać dość szybko, ale to akurat wiem że przez dietę bo nic na porost nie używałam, chociaż dietę muszę jeszcze dopracować co nieco

Khadi nie powinien m izrobić krzywdy bo olej kokosowy, sezamowy i rycynowy świetnei działają na moją skórę głowy, same włosy lekko mi puszy ale nie używam codziennie więc powinno być dobrze. Kupiłam jeszcze naftę kosmetyczną, jestem ciekawa tego osławionego specyfiku.

Nie każdy balsam do kremowania się nadaje, ale warto spróbować bo efekty bywają super!

Amla smaruję ciało od czasu do czasu, zwykle po body wrappingu, polecam