2017-07-12, 10:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Napisane przez poprostu
Dziewczyny wielkie gratulacje!! Bobaski śliczne!
AnnaPaula Twój poród ekspres  pilaś liście malin, jadlas wiesiołka? Takie porody szybkie ponoć są bardzo bolesne prawda to?
Sam, Xzora i jeśli jeszcze komus
Morelle ważne, ze próbujesz nie uda sie trudno, a co jest z Twoim laktatorem? zepsuty?
|
Piłam maliny i brałam wiesiołka [emoji846] bolało strasznie darlam się i zapominałam o oddychaniu [emoji20] przeciwbólowego nic nie dostałam bo nie zdążyli. To samo lewatywa, położna mowila ze wtedy bym urodziła w toalecie [emoji23]
Cytat:
Napisane przez Mała!
Całą noc nie spałam  nic nie kontaktuje... dziewczynka na sali całą noc płakała, próbowali wszystkiego nawet mm. I nic
Tak, że kiepsko, drugi maluszek też płakał .
Dostałam kroplowke przeciwbólową, ale cos nie.działa :/ boli okropnie, macica sie obkurcza i normalnie ból jak skurcze porodowe, a mam teraz.mieć pionizację i prysznic. No nic zacisne zęby może...
Chcę już móc wstawać i mieć go przy sobie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mała gratulacje [emoji4] u mnie tez ciężko ze spaniem na oddziale
Cytat:
Napisane przez Samantha7
Jest i mój synuś [emoji7]
Jest idealny waga 4830 [emoji15][emoji23][emoji87] i 56cm . Wszystko dobrze z nim. Ssał cyca 2h w specjalnym pokoju pooperacyjnym. Zmierzyli mu cukier i wyszedł bardzo dobrze.
Ja się czuje gorzej . Jestem śpiąca okropnie oraz zimno mi bardzo. Ciśnienie mam super tylko temp mam niska. Muszę trzymać ręce pod kocem.
Daja mi jeszcze ten epidural co idzie do kręgosłupa. Drażni mnie to ze nic nie czuje. Wiem ze będzie bolało ale nie lubię tego uczucia zdretwienia. Tz był cały czas ze mną i z małym potem. Teraz pojechał do domu się przebrać i zjeść . Wróci do mnie koło północy. Załącznik 7144701Załącznik 7144706
|
Gratulacje! Duży ten Twój synuś. Nic dziwnego ze miał taki duży apartament [emoji3]
Cytat:
Napisane przez Mała!
Ja już po prysznicu... podobno drugą cesarke ciężej się przechodzi... i bardziej boli. Potwierdzam! Boli tragicznie... przy Tymonie rano już sie nim zajmowałam, chodziłam a teraz poprosiłem o.drugą kroplowkę, bo.serio.ból.to dramat. A przez to, że duży to.tym bardziej. Macica sie obkurcza to dobrze...ale czy to musi tak.boleć?
Na szczęście trafiłam na świetne położne. Pomogły ni sie wykąpać i ogólnie fajnie sie zajmują nami.
Hugo w nocy płakał za ssaniem, ale podobno jeść nie chciał... teraz śpi w mydelniczce i czekam aż się obudzi 
Panie.mówią, że wyglada jak.dziewczynka takie ma rysy i włosy  nie wiem czy to komplement :hihihi: nie no żartuje  słodki jest.
|
Mnie macica tez bolała ale na szczęście jest już coraz lepiej [emoji846]
Cytat:
Napisane przez darietta
Ja nie zamieściłam fotki małej bo mówiłam ze zrobie to w domu w klubie. Ale mogę nie ogarnąć więc wstawiam tutaj. O to moja kluseczka Wiktoria
Standard zdjęcia tym razem do góry nogami wybaczcie ale nie ogarniam tego
|
Śliczna ta Twoja Wikusia ❤️ warto było leżeć tyle czasu [emoji846]
Walczę o kp piersią, pokarmu mam mało i dokarmiały mała w nocy. Mam nadzieje ze się unormuje. Malutka od rana na cycu nawet śniadania nie zjadłam jeszcze. Co przyśnie to albo obchód albo coś jej robią [emoji20] chce do domu już. Będę nadrabiać pomału bo nie było kiedy. IMG_1499851765.806671.jpg córcia na zdjęciu [emoji846]
|
|
|