2017-07-12, 19:00
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Napisane przez kotori0212
Witam. Mogła bym do was dołączyć ? Jestem Martyna. Mam 23lata. W tamtym roku we wrześniu wziąłem ślub. Od początku staraliśmy się o dziecko. Już się bałam że coś jest nie tak, ale po paru miesiącach wynik testu 26 maja w dzień matki 😀 pozytywny. Ostatnia miesiączka 26 kwietnia. Wizyta u lekarza miałam dwie pierwsza jeszcze przed biciem serduszka, potwierdzenie że coś się znajduje. A druga już z pulsowaniem 🙂 następne USG 21 lipca wraz z badaniami wszystkimi krwi itp. Wizyta u lekarza 25 lipca.
Terminy mam różne jest to 31 styczeń lub 1 luty. Jednak chciałam bym tutaj się zapisać ze względu że pewnie się przedłuży.
Jest to moja pierwsza ciąża. Moje samopoczucie ?
Aktualnie czuje się świetnie. Wcześniej tylko miałam nudności, zawroty głowy, bóle podbrzusza i okropna senność. Z apetytem różnie bywało nie mogę patrzeć na pomidory i odrzucają mnie wędliny. Zachcianek jako takich nie mam ale ostatnio mam w głowie kwasny smak.
A teraz lecę czytać forum nasze 😊
|
Witamy to który to tydzień? Jesteś chyba najdalej z nas [emoji3]
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Cytat:
Napisane przez styna15
|
Ja tez [emoji3]
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------
Cytat:
Napisane przez Puolatar
Identycznie jak ja  może rodzić będziemy tego samego dnia
Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
|
No to piątka [emoji3] ja tez
|
|