Dot.: Listopadówki 2017 cz. 2
Cytat:
Napisane przez eemmaa
Hapinko nie mroże. Nas jest troje i spokojnie w 2 dni zupa znika. Najdluzej robi sie do rosolu bo ok 4-5 godz, ale to nastawiam rano i sie robi po prostu. Do zupy robie okolo godziny. Jak o niej zapomne to dluzej ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------
Wiesz co mi najgorzej przeszkadza? Ze to co faktycznie jest ok jest bardzo bardzo drogie :-( bo nawet kasza lepsza droższa..wiec skrzydel w tym temacie nie rozwine w 100%. Zapewne nasze odzywianie jest srednie przez mieso (nie mam pewnego dobrego zrodla) i warzywa ktore kupuje w sklepach czy targach. Nie stac mnie na te super ekologiczne (zresztą stąd pewność ze na pewno są?) Mamy tez niestety uwielbienie do pierogów, makaronów i kopytek :-P ale wtedy staram się wcisnąć warzywa w inne posiłki.
Co do slodyczy kupczych to i my jemy ich mniej ;-) lepsze wlasne mufinki i ciasteczka po prostu :-P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
"Kupcze" hehe przypomniał mi się jeden odcinek Kuchennych rewolucji, jak Geslerowa śmiała się z kelnerki, która właśnie tak mówiła heheh
Pochodzisz z okolic Lublina???
Edytowane przez Maly_Pikus
Czas edycji: 2017-07-13 o 08:45
|