Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-13, 18:28   #2871
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: H&M i rozmowy o wszystkim co z nim niezwiązane :) cz. 26

Cytat:
Napisane przez sandra1515 Pokaż wiadomość
Na szczepienie tak ale na zmiany pogody to jest masakra tylko jak pada albo jest duszno mamy w domu masakrę wycie i senność ale spać nie pójdzie

Chciałam te Twoje butki ale cenę mają kolosalną około 400 zł

Ojej to cena kosmos! Ja je kupiłam rok temu ma Allegro od baltiabaltia za ok 200zl

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Śliczna ta torebka, mogę linka

Jasne https://www.symbiosis.com.pl/guess-t...hwvg6216790cog za dołączenie do klubu od razu odlicza jeszcze 15% także wyszła za 220 pare zł super cena [emoji6]

Cytat:
Napisane przez KarinaBallerina Pokaż wiadomość
Dobry z tym klaskaniem
Jejku, mój ma 8 i pół roku i już tylu rzeczy z początku nie pamietam.
Prawda, ze macierzynstwo to nie tylko sielanki, czasem bywa cięzko. Też mam nieraz dość, jestem przemęczona. Wiadomo, ze dziecko w wieku szkolnym ma inne potrzeby, niby lepiej, ale obowiązków chyba tez nie jest mniej. Straszą, ze jak dzieci się usamodzielniają to matki przeżywaja dramat, ja do tego tak nie podchodzę
EDIT : Mój też swietnie znosi szczepienia.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Tak, cena juz teraz opłacalna nie jest na MK
Sliczna pomaranczka ! Miałam ją zamówioną w kolorze szarym w zimie ( a answear ). Oddałam, bo była wadliwa. Fajny model ! Mała i słodka.
No własnie tak mi się wydaje, ze mój syn nie zawsze odbijał, ale to było juz tak dawno, ze boję się pisać, zeby głupoty nie powiedzieć

O jak fajnie ze piszesz tym bardziej się ciesze ze kliknęłam [emoji846] szara tez była

Dokładnie jak to się mówi małe dziecko mały problem, duże dziecko duży problem [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz