2008-05-14, 06:40
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problemy, pielęgnacja i kuracje dla cer suchych, naczynkowych, wrażliwych. ZBIO
Cytat:
Napisane przez madzia.a
Zastanawiam sie nad kupnem kremu Iwostin Capillin przeciw czerwieniu sie skóry z filtrem Spf 15. Wiem, że filtr nie jest wysoki, ale za to ten krem wzmacnia również naczynka. Mam jednak bardzo suchą skórę, dlatego zastanawiam się czy ten krem dobrze nawilże skóre? Prosze o opinie na temat tego kremu, czy warto go kupić?
|
Z opinii wizażanek, na które tu i ówdzie się natknęłam w wątkach wynikało, że niestety krem nie spełnia do końca pokładanych w nim nadziei W sumie szkoda, bo też miałam na niego chrapkę. Ale za to, nie mając kasy na nic droższego - ponownie kupiłam sobie Pharmaceris - Active Capilaril na noc i Vita Capilaril na dzień z spf 15. Krem na dzień jest normalny, ale na noc - Active jest super. Lekko natłuszcza, łagodzi podrażnienia i zmniejsza widocznie rumień.
Póki co postanawiam kompleksowo stosować oba. Może jakieś ukryte zalety kremiku Vita się objawią
|