Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-14, 16:04   #85
monika860902
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. I

My wlasnie sie karmimy. Jestem padnieta z lekka. Bylismy na spacerku- jakies 8 km przeszlismy. Juz padalam na koncu😊 poszlismy jeszcze do tesciowej. Moja tesciowa kiedys mowila o zdj.ale juz jej nie wysylam po aferze jak wyslalam foto z sesji😁 no ale za to chce abysmy codziennie albo prawie wchodzili do niej. Jest w małym zakochana po uszu razem z tesciem. Za kazdym razem sie nim zachwycaja. No.ale dobrze 😁 ja sie bardzo ciesze bo myslalam ze wnuki od córki będą " te lepsze"😁. Tesciowie maja duzy ogrod wiec fajnie sie u nich siedzi. No i ostatnio( odpukac) nawet dobrze sie z nia dogaduje. Zobaczymy jak bedzie dalej.

Oj Marcel tez ma krostki na buźce. Juz mu znikly, juz sie cieszylam a tu pojawiły sie nowe. Polozna mowila ze to trądzikk niemowlecy. Na razie przecieram przygotowana wodą.

A ja juz malego ubralam w rampersy. Nawet je ulał i poszly do prania i czekaja na drugie uzycie 😁
Co do pampersow to my juz konczymy 1 i nieldugi 2 zaczynamy. Tylko one mi sie takie duze wydaja. Ostatnio zamowilam z rosska babydream. Zobacze jak sie bede sprawowaly.ale. z happy bylam b.zadowolona. no i u nas ida b.szybko. codziennie przebieram z 15 razy jak nie wiecej 😬

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując