Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje stare (obgryzione) i nowe pazurki ;d
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-26, 19:31   #1
adzia'90
Rozeznanie

moje stare (obgryzione) i nowe pazurki ;d

Mowilam, ze postaram sie zrobic foteczki i postaralam sie dla Was nie przeraźcie sie moich obgryzionych pazurkow, chetnie bym ich nie pokazywala, ale chcialabym, zebyscie mialy porownanie ... jestem strasznie zadowolona, ale zwrocilam uwage, ze chyba mi powietrze podhodzi pod pare pazurkow, ale nie jestem pewna ... watpie, ze bedzie to widoczne, bo foteczki robione telefonikiem. przeszlabym sie jutro do tego saloniku, ale nie chcialabym byc natretna ... co o tym myslicie? akryl ktory mam na panokietnach to: NSI speed pink 1,5 oz. (specjalnie spojrzalam) na koncoweczkach mam kruszona muszelke blekitna i biala oraz brokaciku troszeczke, paznokietki robione jednak na szablonie, bo mialam krociutka swoja koncoweczke.

niestety okazalo sie, ze foteczki z nowymi pazurkammi beda jutro .. ale napewno je tu wkleje prosze napiszcie, czy moge juz jutro isc i pokazac, ze powietrze podeszło ? jak wyszlam dzis po 19 ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kciuki.jpg (7,1 KB, 485 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lewa.jpg (9,0 KB, 423 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prawa.jpg (10,0 KB, 529 załadowań)
adzia'90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując