Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie-apteczne filtry na plażę
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 18:19   #650
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: nie-apteczne filtry na plażę

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a ja kupiłam kilka dni temu soraye 45 i jestem bardzo zadowolona- jest dokładnie taka jak opisywałyście- super się wchłania, buzia gładka, nic się nie lepi.

Jak ją otworzyłam to się wystraszyłam zapachu, bo choć przyjemny dość to mocny (charakterystyczny dla sorayi), a z tych co mocnych zapachów w okloicach twarzy nie uznają, a okazało się ze po posmarowaniu nic go nie czuję

także ja też ze swojej subiektywnej strony polecam
ja jestem wrecz zachwycona

moja skora pokochala ten krem, moja porcja na twarz i szyje to jedno pelne wcisniecie(mierzylam- jest to prawie 2ml), chociaz czuje niedosyt i daje jeszcze troche, bo wchlania sie tak dobrze.

moja cera wyraznie sie poprawila, chyba faktycznie Klorane mi nie sluzyl, nie mam juz takiej kaszki na policzkach.

nic mnie nie podraznia i co najwazniejsze wygladam jak czlowiek, mysle, ze nikt nie wpadlby na to, ze mam na sobie filtr przeciwsloneczny

ochrona wiadomo, moglaby byc mocniejsza, szczegolnie przy takim mocnym sloncu, ale wychodze z zalozenia, ze lepszy troche slabszy filtr stosowany regularnie, w duzej ilosci, reaplikowany niz stosowanie wyzszego faktora i meczenie sie z nim, traktowanie jak zlo konieczne. tak czasem sie czulam z filtrami, niby czlowiek sie przyzwyczaja, ale przychodzi moment zwatpienia, gdy skora reaguje krostkami i zaskornikami.

szukac bede nadal swojego idealnego filtra z wyzszym wspolczynnikiem ochrony, ale nie juz tak desperacko, bo mam Soraye
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując