Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek z... no cóż, "panem spod sklepu". Czy to ma przyszłość?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-17, 19:08   #407
kalor
Gazela inteligencji

Dot.: Związek z... no cóż, "panem spod sklepu". Czy to ma przyszłość?

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Wy chyba a macie jakieś przykre wspomnienia z dzieciństwa.

Ja w tym nic złego nie widzę, w jednym piwie wypitym przy wyjściu na pizzę przez rodzica czy właśnie na plaży. A co z urodzinami ? Tam też powinno sobie darować wypicie drinka bo dziecko patrzy ?
Nie wiem, odkąd pamiętam rodzice mnie zabierali na ogródek gdzie były trampoliny, plac zabaw, dzieci się bawiły mama czy tata wypił po piwie i ze znajomymi wróciliśmy do domu.
Tak samo na plaży, straszne.. że wypije się jedno piwo na kilka godzin siedzenia na plaży.
Nie wiem, z tego zabierania właśnie do ogródka nic złego mi się nie stało, nie mam żadnego skrzywienia czy złych wspomnień. Alkoholiczka nie zostałam. Tak samo z resztą moi rodzice.
Jaki ma sens kryć się przed dzieckiem z tym,że pije się raz na jakiś czas alkohol ? Czekać aż dziecko zaśnie,żeby napić się piwa, kieliszek wina czy jednego drinka ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam tak samo jak ty. Wiadomo, codziennie rodzice piwska nie pili, ale na wakacjach ze znajomymi się zdarzało. A nawet wódę wtedy pili, a nas, dzieciaki, kładli spac w domkach. Na ogródkach piwnych lubiłam przesiadywac (co się działo praktycznie tylko na tych wczasach), zawsze jakąś colę się dostało (co częste nie było), może jakieś ciacho i było inaczej niż w domu, trochę bardziej odświętnie niż jak się piło colę przy stole w kuchni.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;75563091]Wiesz, np. moja kuzynka nie stroni od alkoholu, co nie przeszkadza jej być bardziej elokwentną i wygadaną osobą niż ja.
Podobnie moja siostra - również uzależniona.
Dlatego takie połączenia w ogóle mnie nie zaskakują ani nie szokują.[/QUOTE]

Nie zaprzeczam, ale coś czuję ze misio akurat elokwentny nie jest
kalor jest offline Zgłoś do moderatora