Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiecznie sama
Wątek: Wiecznie sama
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-17, 20:24   #33
Mirinda_z_puszki
Przyczajenie

Dot.: Wiecznie sama

Cytat:
Napisane przez kalor Pokaż wiadomość
No i się zaczyna "nie w moim stylu" zaraz się okaże pewnie, ze np uśmiechanie się do chłopaków tez nie jest w twoim stylu. No coś musi w tobie odpychać, zakładam, ze nie wygląd, bo każdy lubi coś innego, nie charakter, bo zazwyczaj na pierwszy rzut oka tego nie widać, Wiec musi być to coś w twoim zachowaniu. Pewnie sprawiasz wrażenie niechętnej do zawierania nowych znajomosci, nawet jeśli tobie wydaje się inaczej. Przeanalizuj swoją mimikę twarzy, swoją mowę ciała, zastanów się, jak się odnosisz do mowo poznanych osób
Nie w moim stylu, bo jestem nieśmiała, mieliśmy coś takiego organizowanego w szkole, tyle że to nie było na zasadzie randki ale poznawania się, i o ile ze znajomymi to wiadomo, się pogada, tak z tymi których nie znałam to słabo szło, no fakt jestem słaba jeśli chodzi o rozmowę z osobami których nie znam. Stresuje się takimi rzeczami. No i nie jestem dobra w typowych gadkach szmatkach, czego zazdroszczę ludziom, którzy nie mają z tym problemu.

A jeśli chodzi o uśmiechanie to nie mam problemu, często się uśmiecham do ludzi, zwłaszcza ostatnio. Ale faktycznie coś musi facetów we mnie odpychać.

Edytowane przez Mirinda_z_puszki
Czas edycji: 2017-07-17 o 20:25
Mirinda_z_puszki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując