|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez joasiah
ja przepraszam że nic nie piszę ale mam mega doła
nie bede wam tu smecila..
milego wieczorka
|
Joasiu , jeśli Ci to poprawi humor, to napiszę, że też mam doła od dłuższego czasu, ale staram się sama siebie przekonywać, że nie jest źle... Udaję przed innymi, udaję przed sobą. Całkiem nieźle mi to wychodzi. Trzymam się jednak do czasu, często puszczają mi nerwy i płaczę.
Jaś sprawia, że się uśmiecham i moje życie nabiera sensu.
Z mężem ostatnio dość często się kłócę, on też chodzi podminowany, jest przepracowany, przygnieciony natłokiem myśli, totalnie rozkojarzony. Przykro mi, że nie rejestruje tego, co do niego mówię. Czuję się ignorowana...
Właśnie wkurzyłam się na niego, bo jego znajomy napisał beznadziejny tekst reklamowy, każdy wyraz z wielkiej litery, brak znaków przestankowych i błąd ortograficzny. Koleś jest tak pewny siebie, że wmawia, że to celowo, by przykuć uwagę. OK, ja miałam zajęcia z marketingu na studiach, przed nimi skończyłam studium marketingu i reklamy i wiem, że czasem robi się zamierzone błędy ortograficzne, ale na zasadzie gry słów. Poza tym kulawa ortografia, interpunkcja i gramatyka w jednym tekście to dużo za dużo. Po przeczytaniu tej notki pomyślałam o jej autorze: jemioł, a nie poważny przedsiębiorca . A mój mąż próbował bronić kolegę, choć trudno mu było znaleźć jakiekolwiek rozsądne argumenty. Popłakałam się, powiedziałam, żeby nie pytał mnie więcej o zdanie, skoro się z nim nie liczy i zamnkęłam się w pokoju. Dobija się do drzwi od 10 minut...
Cytat:
Napisane przez poissonivy
Demoniniczko co z naszym spotkaniem w Kiermusach? Czy zdołamy się jakoś w czerwcu spotkać?
|
Zapytałam przed chwilą męża na gg czy 7 czerwca mu pasuje. Odpisał, że tak .
Więc może wstępnie 7.06.2008 ?
Cytat:
Napisane przez myshia
A Michał spał dziś w ciągu dnia 3 godziny ciurkiem  w tym czasie umyłam okna i parapet, zrobiłam porządek w kwiatach posprzątałam balkon, zrobiłam 3 prania i ogólnie posprzątałam. Potem poszliśmy po Kaca i wracając po zakupy. Po południu uciął sobie kolejną drzemkę ok 30 minutową.
|
Pięknie . Jaś wczoraj spał 3,5 godziny, a ja czekałam na pobudkę i spacer .
Od kiedy przestawił się na dwie drzemki dziennie, sypia dłużej, tzn. każda drzemka jest dłuższa. Pierwsza trwa ok. 2 godz., druga 1,5 godz.
Cytat:
Napisane przez myshia
Zapisaliśmy Kaca na aikido, dzisiaj był pierwszy raz i jest zachwycony. Ciekawe jak długo utrzyma się jego entuzjazm...
|
Świetny pomysł, może nie znudzą go zajęcia?
Cytat:
Napisane przez berbeaa
Jest tak cieplutko że całe dnie spędzamy na zewnątrz! tylko teraz nie chce mi się zabierać butelachy tylko swoj bufet wystawiam i cześć! Ciekawe ile osób uważ to za złe że w miejscu publicznym się karmi?
|
Mnie to nie przeszkadza, sama wielokrotnie karmiłam Jasia w miejscach publicznych. Można to zrobić dyskretnie, nikt nie musi oglądać naszego biustu czy innych części ciała .
Jutro będziemy cały dzień na wsi u Michała babci. Ma imieniny, poza tym mija miesiąc od śmierci dziadka.
Dobrej nocy!

|